Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bakodpusztán esküvő?
Figyelt kérdés
Valakinek vélemény Bakodpusztáról, árak stb? Régen ott lovagoltam de épkézláb árat még nem mondtak, csak személyes egyeztetéssel azért még nem utaznánk 150 km-t. Tapasztalatok, akármi!2016. jún. 28. 17:16
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, 130 fo.
2016. jún. 29. 13:01
4/6 anonim válasza:
Fotóztam ott egyszer esküvőn. Nagyon szép volt, tágas, ideális esküvő helyszín, ha szeretitek a pusztai hangulatot.
5/6 anonim válasza:
Én voltam ott esküvőn pár éve. Nagyon szép helyszín, nagyon finom ételek és kitűnő volt a kiszolgálás. Tényleg, mindig voltak a pincérek, megjegyezték miket szeretnek a vendégek és sokszor már azelőtt hozták, hogy kértem volna, mert látták, hogy elfogyott.
Lovaskocsikázást, mint programot is igénybe lehetett venni. Az is szuper volt. Addig a párnak volt ideje kicsit fotózkodni.
Árat nem tudok sajnos mondani.
6/6 anonim válasza:
Jah és még annyit, hogy kb. 90-en voltunk, de szerintem 130 fő is elférhet simán. A zenekarnak meg van színpad rész, ami megint különösen praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!