Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 130 fős násznépnek hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

130 fős násznépnek hány szeletes torta?

Figyelt kérdés
Nem mindenki eszik tortát, így nem tudjuk eldönteni mekkora kellene. 3 emeletest szeretnénk, csoki, vanília és barackos túrós ízben.

2016. jún. 28. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Végeztem némi számítást és figyelembe véve az alap adatokat, a Brexit okozta pánikot, a nyersanyagárakat és mindezt a nemeuklideszi tortaszeletelés és az ízlés standard normál eloszlásának figyelembevételével megközelítőleg 130 szelet jött ki.
2016. jún. 28. 14:41
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi, de nem erre voltam kíváncsi. Ment a piros kéz.
2016. jún. 28. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Neee, a pirooooooos kéééééééz...!

<És el is ragadott három olyan szellem a Ghost c. filmből>

2016. jún. 28. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jöhet ide is a piros kéz, de ha azt is tudod, hogy nem mindenki eszik tortát, akkor valószínűleg azt is tudod, hányan ennének akár többfélét is... Ezt így nem lehet. Szerintem is lehet 130 adaggal számolni, max kimarad. De az cikibb, ha nem jut. Viszont 3 emeletesnek elég nagynak kell lennie, hogy kijöjjön mondjuk egy 50-40-30 szelet szintenként. Kérdezzétek meg egy cukrászdában, ahol nem az első esküvői tortát készítik, hogy mit javasolnak. Láttam már olyat is, hogy több torta volt külön.
2016. jún. 28. 14:52
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld pacsi :)
2016. jún. 28. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Cukrászdában kérdezd meg, kb annyi legyen ahányan vagytok de nem kell pontosan. Nekünk 90 szeletes volt a 3emelet de volt mellette még több másik torta is, és nem evett mindenki belőle.
2016. jún. 28. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én voltam esküvőn 80 voltunk és 100 szeletes torta volt, és nem volt elég..a nagy 3 emeletes esküvői tortán kivül volt még 2 kisebb, voltak akik több szeletet is ettek. Én ugy láttam aki nem szokott tortát enni az is kért az esküvői tortából.
2016. jún. 28. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 130 felett gondolkoznék, tuti lesz aki több szeletet kér.
2016. jún. 28. 15:33
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) lesz egy 50+20+10-es 3 emeletes, és pluszba 2 egyszerű, de szintén barackos-túrós. :)
2016. jún. 28. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy mindenki szereti a barackos túrót? Mert ezek alapján 5 tortából 3 ilyen ízű. Ennél azért kicsit szélesebb a paletta. Ha lesz kísérő torta is, kevesebb fős menyasszonyi torta kell mint a vendégsereg. Ebben az esetben ha 130an lesztek 110-120 fős elég. Kisebbet szoktak csináltatni mint a násznép. Tekintve, hogy nem mindenki eszik, illetve nem egész szeleteket osztasz hanem kb feleket.
2016. júl. 1. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!