Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt hogy azért házasodunk így mert terhes vagyok?
Megbeszéltük párommal,hogy összeházasodunk,és mivel semmi flancot nem akarunk,igy még az idén,változni nem fog sokminden,hisz együtt élünk évek óta.
Amikor bejelentettük a családnak,kivétel nélkül mindenki megkérdezte hogy terhes vagyok-e. Pedig tudják hogy nincs még tervben.
Vagy ha valaki eljegyzés nélkül házasodik kicsit hirtelen ( szo volt róla köztünk,de családnak sose emlitettük),akkor ott nem elég indok hogy szeretjük egymást?
4 éve,ebből 3 együtt élve.
30 körül vagyunk.
Figyelj mi hét hónappal az esküvő időpontja előtt jelentettük be az egész családnak, hogy esküvő lesz és mikor, de azért az egyik rokon, aki szintén már 7 hónapja tudta, hogy házasodunk megkérdezte az esküvő napján, hogy most akkor azért megyek ilyen hirtelen hozzá, mert terhes vagyok?
Szerinted?
Egyeseknek annyira nincs saját életük, hogy másokéval foglalkoznak. Ilyeneket találnak ki, hogy legyen min csámcsogni. Tőlünk kemény 2 héttel esküvő után már kérdezgették mikor jön már a gyerek... Minden évben megkérdezik, de azóta sincs. Tőlem le is rághatják a körmüket.
Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!