Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Májusban lesz az esküvőnk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint kb hat hetes terhes vagyok. A páromnak el sem merem mondani, még nem akartunk gyereket. Nagy hassal hogy fogok kinézni az esküvőn? Mit tegyek?
2014. szept. 10. 14:01
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
88%
Esküdjetek meg most amig nem látszik,ha téged ez annyira zavar.
2014. szept. 10. 14:04
 2/57 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor előre szokták hozni az esküvőt és már illet volna a párodnak megemlíteni a dolgot, nagyobb horderejű dolog ez annál, mint hogy titkold előle.
2014. szept. 10. 14:05
 3/57 A kérdező kommentje:

Májusra van minden lefoglalva. Én ma tudtam meg a dolgot.

Már arra is gondoltam jobb lenne elvetetni a babát.

2014. szept. 10. 14:08
 4/57 anonim ***** válasza:
91%

Milyen kapcsolatban éltek, ha el sem mered mondani neki?!

Az esküvő miatt elvetetni egy babát... csak mert nagy lesz a hasad a ceremónián... nagy butaság.

2014. szept. 10. 14:10
 5/57 anonim ***** válasza:
87%
Ennyire rettegsz attól, hogy nagy hassal állsz az oltár elé, hogy még az is megfordul a fejedben, elveteted a babát? Ha májusban van, gondolom azért még minden nincs leszervezve, mert az elég sok idő még. Próbáljatok megoldást találni erre, de ne az legyen a megoldás, hogy elveteted, ha egyébként minden más adott.
2014. szept. 10. 14:11
 6/57 anonim válasza:
92%
Mond el a párodnak. Együtt döntsétek el,hogy mi legyen.
2014. szept. 10. 14:11
 7/57 anonim ***** válasza:
71%

Képes lennél elvetetni a babát emiatt???

Mond el a párodnak. Ha megtartjátok ha nem, közös döntés kell legyen.

2014. szept. 10. 14:12
 8/57 anonim ***** válasza:
81%
Eloszor nem ártana elmondani a parodnak es megbeszélni, hogyan tovább, hiszen nem egyértelmű, ha meg nem akartátok gyereket. Lehet ebből meg akármi: abortusz, elore hozott ket tanus esküvő, májusban nagy hassal, vagy gyerek utani is.
 9/57 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom, a párod is jelen volt, amikor teherbe estél, akkor miért félsz elmondani neki? Ugyanúgy benne volt a dologban, mint te.

Az meg, hogy ilyen helyzetben az érdekel, hogy fogsz kinézni az esküvőn, hát... no komment.

Mit tegyél? Nagy levegő, beszélj a vőlegényeddel, és döntsetek _ketten_. Tudod, ahogy a felnőttek szokták.

10/57 anonim ***** válasza:
55%
Elvetetni????Hogy jut ilyen eszedbe??Ezt a párodnak meg se említsd,mert lehet elzavar kutya helyett!
2014. szept. 10. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!