Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Májusban lesz az esküvőnk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint kb hat hetes terhes vagyok. A páromnak el sem merem mondani, még nem akartunk gyereket. Nagy hassal hogy fogok kinézni az esküvőn? Mit tegyek?
2014. szept. 10. 14:01
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%

Hát ha nem "mered" elmondani, nem gondolok nagy jövőt a kapcsolatotoknak. Hol marad az őszinteség, a bizalom?

Az meg hogy ki mit gondol, egyáltalán ne izgasson. Ha nagy hassal, hát nagy hassal mész esküvőre.

Hozzátok előre az időpontot, ha ennyire adsz mások véleményére. Az anyakönyvvezetőhöz simán be lehet jelentkezni akár 1 hónap múlva is, akkor meg még nem látszik semmi.

Nekünk 5 hónapunk volt, attól kezdve, hogy lánykérés, és kitűztük a dátumot, de igazából 2 hónap alatt megvolt minden. És nem azért mert jött a baba, bár azt sem bántuk volna.

2014. szept. 10. 14:25
 22/57 anonim ***** válasza:
87%

Akor ha jól számolom, pont az esküvő körül lesz a szülés, nem? Mindenórásan vagy egy pár napos-hetes gyerek mellett biztos nem tudjátok megtartani, mindenképpen el kell halasztani. Most még le tudjátok mondani.

Ezért biztos nem vetetném el.

2014. szept. 10. 14:25
 23/57 anonim ***** válasza:
86%
Hát első körben mondd el a párodnak. De miért is nem mered ezt megtenni? Aztán beszéljétek át, halasszátok el vagy hozzátok előrébb. Nem hinném, hogy ennyi idővel előbb ne lehetne ezt megoldani. Az meg, hogy elhányod magad, hát.... ez még nem terhesen is előfordulhat, mert pl. elkapsz pont egy vírust vagy az izgalomtól. De ilyen miatt előre félni majdnem egy évvel előtte? Igazából sokan csak az első 3 hónapban hánynak, utána már nem, de van olyan is, aki egyáltalán (én ilyen voltam), persze nyilván van olyan, aki végig hány, de ilyentől ne félj. Főleg ne akard ilyen miatt elvetetni. Védekeztetek amúgy vagy hogy jött össze?
2014. szept. 10. 14:28
 24/57 anonim ***** válasza:
74%
Mi az hogy mi legyen? Elsősorban el kell mondani a vőlegényednek! Mitől félsz???
2014. szept. 10. 14:32
 25/57 anonim ***** válasza:
70%
Azért május még nagyon messze van, simán el tudjátok tolni az időpontot néhány hónappal, vagy egy évvel, hogy már nagyobb legyen a gyerek, de házasság előtt gyereket elvetetni, főleg ezzel az indokkal nagyon éretlen gondolkodásra vall. A másik megoldás persze az, hogy most összeházasodtok. Szerintem beszéld meg mihamarabb a pároddal, hátha neki jobb ötletei vannak, mint neked.
2014. szept. 10. 14:32
 26/57 A kérdező kommentje:
Mindenképpen nagy lagzit szeretnénk, rokonokkal, barátokkal. Gyerek után pedig felesleges lenne összeházasodnunk. Ugyan minek?
2014. szept. 10. 14:36
 27/57 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez kamu. Felnőtt nő, ilyet nem gondol, hogyha gyereket vár a férfitól, akivel össze akarja kötni az életét, akkor inkább elveteti, mert belekavar "élete nagy napjába". Eleve mi egy zenés rendezvény egy gyerekhez képest? Hogy lehet valakinek inkább az a nagyobb fontosabb dolog?

Szerintem ez direkt provokáció.

2014. szept. 10. 14:38
 28/57 anonim ***** válasza:
92%

"Gyerek után pedig felesleges lenne összeházasodnunk. Ugyan minek?"

Na, ezt fejtsd ki bővebben, mert nem igazán értem.

2014. szept. 10. 14:41
 29/57 anonim ***** válasza:
89%
Sokan írták, hogy hozzátok előrébb az időpontot, az a variáció miért nem jó??? Akkor lehet nagy buli a barátokkal?
2014. szept. 10. 14:42
 30/57 anonim ***** válasza:
95%
Ha a rokonok és a barátok ennyire fontosak akkor szavaztasd meg velük, hogy nagy pocak az esküvőn vagy abortusz!!!
2014. szept. 10. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!