Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?
Hát ha nem "mered" elmondani, nem gondolok nagy jövőt a kapcsolatotoknak. Hol marad az őszinteség, a bizalom?
Az meg hogy ki mit gondol, egyáltalán ne izgasson. Ha nagy hassal, hát nagy hassal mész esküvőre.
Hozzátok előre az időpontot, ha ennyire adsz mások véleményére. Az anyakönyvvezetőhöz simán be lehet jelentkezni akár 1 hónap múlva is, akkor meg még nem látszik semmi.
Nekünk 5 hónapunk volt, attól kezdve, hogy lánykérés, és kitűztük a dátumot, de igazából 2 hónap alatt megvolt minden. És nem azért mert jött a baba, bár azt sem bántuk volna.
Akor ha jól számolom, pont az esküvő körül lesz a szülés, nem? Mindenórásan vagy egy pár napos-hetes gyerek mellett biztos nem tudjátok megtartani, mindenképpen el kell halasztani. Most még le tudjátok mondani.
Ezért biztos nem vetetném el.
Szerintem ez kamu. Felnőtt nő, ilyet nem gondol, hogyha gyereket vár a férfitól, akivel össze akarja kötni az életét, akkor inkább elveteti, mert belekavar "élete nagy napjába". Eleve mi egy zenés rendezvény egy gyerekhez képest? Hogy lehet valakinek inkább az a nagyobb fontosabb dolog?
Szerintem ez direkt provokáció.
"Gyerek után pedig felesleges lenne összeházasodnunk. Ugyan minek?"
Na, ezt fejtsd ki bővebben, mert nem igazán értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!