Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Májusban lesz az esküvőnk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint kb hat hetes terhes vagyok. A páromnak el sem merem mondani, még nem akartunk gyereket. Nagy hassal hogy fogok kinézni az esküvőn? Mit tegyek?
2014. szept. 10. 14:01
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
67%
Ez vagy kamu, vagy egy irdatlan sötét, felszínes pitsa a kérdező. Elvetetni a babát, mert jajj, nehogy nagy hasam legyen az esküvőn??? Bakker, és az ilyeneknek lehet gyereke, más bezzeg, aki a nyakát törné érte, az istennek nem esik teherbe. Nem érdemelnél te gyereket se most, se később.
2014. szept. 10. 15:58
 42/57 anonim ***** válasza:
80%
Anyámék ilyen miatt vetették el az első gyereket 30 évvel ezelőtt. Mert mekkora szégyen lenne terhes hassal házasodni, elrontja a nagy esküvőt, stb. Mikor megtudtam ezt tőle pár éve, le tudtam volna köpni.
2014. szept. 10. 16:10
 43/57 anonim ***** válasza:
85%
Házasság után akartok gyereket. Szóval ezt igazából a semmi miatt megölnéd és a lagzi után teherbe esnél. Én ilyen nőt el se vennék már bocs, de egy lagzi miatt, amit ráadásul előbbre is lehet hozni, esetleg kisebbet vagy elhalasztani, ilyen miatt ilyen kegyetlenül gondolkodni? Ennyire nem lehetsz felszínes.
2014. szept. 10. 16:27
 44/57 anonim ***** válasza:
68%
Őszintén remélem, hogy ha a párod megtudja, hogy egyáltalán felmerült benned az abortusz gondolata csak azért mert a TE nagy napodat elrontja a baba (egyébként ez közös ünnep, nem csak a tiéd. és egy esküvőn olyan ziccerek is történhetnek, amik amúgy is elronthatják, nem biztos, hogy bab nélkül is tökéletesre sikerülne), nos akkor remélem a párod rögtön ki is dob. És akkor se baba, se esküvő. Megérdemelnéd!!!
2014. szept. 10. 17:10
 45/57 anonim ***** válasza:
70%
Istenem, bármit megadnék, hogy végre terhes legyek! Nekünk is májusban volt az esküvőnk, de reménykedtünk, hogy pocakos esküvőnk lesz, mert annyira szeretnénk már kisbabát. Hogy jut ilyen az eszedbe, hogy szégyenkezz a pocakod miatt??? Egyébként én is úgy számolom, hogy pont májusban fogsz szülni, úgyhogy vagy előrébb hozzátok, vagy elhalasztjátok az esküvőt. De nagyon remélem, hogy kamu kérdés.
2014. szept. 10. 17:56
 46/57 anonim ***** válasza:
95%

Ha most 6 hetes vagy, május legelejére lehetsz kiírva. Én voltam így pontosan...ezelőtt 6 éve.

Szóval elvileg meglesz a baba...

Nem is értem az egész dilemmád!!!!!!!!!!!!

A sógornőm 26 hetesen ment férjhez az öcsémhez és gyönyörű kismama volt!!

A május olyan messze van, hogy addig bármilyen időpontban lehet esküt tartani, lehet bőven módosítani mindenen!

Fogalmam sincs, hogy mi itt a probléma!!!???

2014. szept. 10. 18:31
 47/57 anonim ***** válasza:
93%

A terhesség ebben az esetben nem lehet probléma!!!!!!!!!!!!!!

Tudod mi a probléma?

Mikor az esküvő előtt két héttel meghal az örömapa! Na, nálunk ez volt a tragédia! ...és nem a lakodalmat bántuk...

2014. szept. 10. 18:35
 48/57 anonim ***** válasza:
92%

Mi egy évvel korábban foglaltunk éttermet. A szerződés kötésnél mondták, hogyha valami közbejönne (pl gyerekáldás), akkor lehet módosítani az időpontot.

Ezt szerintem szinte bárhol meg lehet oldani, mert nekik bevétel egy lagzi, mindegy mikor történik. A többi szolgáltató is rugalmas, főleg ha "szezonon kívüli" időpontról van szó.

Ha minden le van foglalva, akkor hívd fel a szolgáltatókat, hogy mikor van idén szabad időpontjuk, mert korábbra kéne hozni az eseményt. Akár októberben is megtarthatjátok a nagy murit és akkor nem nagy pocakkal kell buliznod. Vendégeket is ki lehet értesíteni, akár telefonon és utólag kiosztani a meghívót.

Nálunk is volt erről szó, hogy mi történik, ha összejön a baba még az esküvő előtt, és ez a "B" terv, hogy csúszik előre a lagzi.

2014. szept. 10. 18:40
 49/57 anonim ***** válasza:
93%

Adjunk a kérdésnek megfelelő színvonalú választ.

ha most hat hetes vagy és májusban lesz a lagzi, akkor a lagzi idejére már esélyes, hogy meg születik a baba. Ha elég kemény vagy, még formába is lendülhetsz, még a ruhádba is bele fogsz férni! Mint a celebek!

2014. szept. 11. 00:18
 50/57 anonim ***** válasza:
63%
Meghalnál szégyenedbe?-úgy legyen!!!
2014. szept. 11. 08:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!