Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?
Ha most 6 hetes vagy, május legelejére lehetsz kiírva. Én voltam így pontosan...ezelőtt 6 éve.
Szóval elvileg meglesz a baba...
Nem is értem az egész dilemmád!!!!!!!!!!!!
A sógornőm 26 hetesen ment férjhez az öcsémhez és gyönyörű kismama volt!!
A május olyan messze van, hogy addig bármilyen időpontban lehet esküt tartani, lehet bőven módosítani mindenen!
Fogalmam sincs, hogy mi itt a probléma!!!???
A terhesség ebben az esetben nem lehet probléma!!!!!!!!!!!!!!
Tudod mi a probléma?
Mikor az esküvő előtt két héttel meghal az örömapa! Na, nálunk ez volt a tragédia! ...és nem a lakodalmat bántuk...
Mi egy évvel korábban foglaltunk éttermet. A szerződés kötésnél mondták, hogyha valami közbejönne (pl gyerekáldás), akkor lehet módosítani az időpontot.
Ezt szerintem szinte bárhol meg lehet oldani, mert nekik bevétel egy lagzi, mindegy mikor történik. A többi szolgáltató is rugalmas, főleg ha "szezonon kívüli" időpontról van szó.
Ha minden le van foglalva, akkor hívd fel a szolgáltatókat, hogy mikor van idén szabad időpontjuk, mert korábbra kéne hozni az eseményt. Akár októberben is megtarthatjátok a nagy murit és akkor nem nagy pocakkal kell buliznod. Vendégeket is ki lehet értesíteni, akár telefonon és utólag kiosztani a meghívót.
Nálunk is volt erről szó, hogy mi történik, ha összejön a baba még az esküvő előtt, és ez a "B" terv, hogy csúszik előre a lagzi.
Adjunk a kérdésnek megfelelő színvonalú választ.
ha most hat hetes vagy és májusban lesz a lagzi, akkor a lagzi idejére már esélyes, hogy meg születik a baba. Ha elég kemény vagy, még formába is lendülhetsz, még a ruhádba is bele fogsz férni! Mint a celebek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!