Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Májusban lesz az esküvőnk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint kb hat hetes terhes vagyok. A páromnak el sem merem mondani, még nem akartunk gyereket. Nagy hassal hogy fogok kinézni az esküvőn? Mit tegyek?
2014. szept. 10. 14:01
1 2 3 4 5 6
 51/57 Kései Sirató ***** válasza:

Még egy ötlet:

CSnáltass olyan óriási csokrot, ami eltakarja a hasadat :)

Na, ez csak vicc volt. Az októberi esküvőt tartom a legjobb ötletnek. HOzzátok előre, és hajrá!

2014. szept. 11. 08:44
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg a pároddal!

De ami engem illet egy esküvő miatt soha nem vetetném el a babát. Az oké,ha mérlegelés után úgy döntök,hogy az anyagi körülményeim nem engedik meg a gyerekvállalást,dehogy egy esküvő miatt elvetetni? Ez nagy butaság lenne!Gondolj bele kicsit abba,hogy mások éveket küzdenek azért,járnak orvostól orvosig,hogy gyermekük születhessen,Te meg csak úgy elvetetnéd azért,hogy májusban szép vékony legyél az esküvődön? Érdekes gondolkodás módod van!

2014. szept. 11. 08:53
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szervezitek át az időpontot. Még nagyon az elején vagy, lenne rá idő. De ha később az abortusz mitatt esetleg nem lehet majd gyereked, vígasztalhatod magad, hogy legalább jól sült el életed legszebb napja. Amúgy meg úgyis eszedbe jutna életed legszebb napján, hogy eldobtál egy életet.
2014. szept. 11. 11:02
 54/57 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok abortuszellenes, hogyha a körülmények indokolják, legyen. De ez mondjuk számomra még nem nyomós indok hogy "hogy fogok kinézni az esküvőn".

Az első az hogy mond el a párodnak, hogyha azon gondolkozol hogy eltitkold, vagy nagyon rossz a kapcsolatotok és kár összeházasodni, vagy emberileg egy nagy nulla vagy és szegény fiú.

A helyedben átvinném az esküvőt februárra mondjuk, gyönyörű beltéri esküvőket is lehet tartani és nem biztos hogy óriási lesz a hasad.

Tegnap találkoztam egy nővel aki 7 hónapos terhes volt és csak akkor látszott valami a hasán ha felhúzta a pulcsiját, nagyon durva volt, hol a gyerek?! Na lehet hogy te is ilyen szerencsés leszel.

L24

2014. szept. 11. 11:07
 55/57 anonim ***** válasza:
88%
Csak néhány kommentet és a kérdező válaszait olvastam el és azt kell, hogy mondjam, hogy szégyellném magam a helyedben. Miféle önző gondolkodásmód ez? Esküvőiparban dolgozóként nekem fontosak az esküvők és abszolút házasság és esküvőpárti vagyok, de az, hogy emiatt megfordul a fejedben az abortusz az nonszensz. Fotóztam már nem egy és nem két terhes menyasszonyt és gyönyörűek voltak. Kit érdekel ki mit gondol? A legszebb dolog ami egy nővel történhet, hogy életet ad.
2014. szept. 11. 13:25
 56/57 anonim válasza:

Azóta történt már előrelépés az ügyben?

Egyébként mi is esküvőszervezésben vagyunk és volt olyan szituáció, ami okot adott arra, hogy elgondolkozzunk, mi lenne ha babát várva kellene végig csinálni, de eszünkbe se jutott volna elvetetni. A miénk lenne és szeretnénk akkor is, ha hamarabb jönne, mint ahogy vártuk. Természetesen venni kellene pár nagy levegőt és én sem nagy hassal szeretnék a menyasszonyi ruhában díszelegni, de mi ez ahhoz képest, hogy megszületne a kisbabánk?

2014. szept. 17. 22:49
 57/57 mi a fene ***** válasza:
Eddig tudtatok védekezni, pont most csúszott be ? ciki.amúgy én is az előrehozott esküvőt javaslom. Nov. dec.októberben még lehetnek rosszullétek.
2014. szept. 25. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!