Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Májusban lesz az esküvőnk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Májusban lesz az esküvőnk és úgy néz ki terhes vagyok. Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint kb hat hetes terhes vagyok. A páromnak el sem merem mondani, még nem akartunk gyereket. Nagy hassal hogy fogok kinézni az esküvőn? Mit tegyek?
2014. szept. 10. 14:01
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem az ilyen kérdéseket. Valahányszor egyáltalán felmerült hogy tesztelni kéne, a párom mindig tudott előre róla.
2014. szept. 10. 14:13
 12/57 A kérdező kommentje:
Csak az esküvő után akarunk gyereket. Megölne a szégyen, ha az emberek nagy hassal látnának menyasszonyi ruhában.
2014. szept. 10. 14:13
 13/57 anonim ***** válasza:
87%

Azt csak te tudod, mit tegyél. Sokan esküsznek nagy hassal, ma már nem szenzáció. De ha most hat hetes vagy, jó eséllyel megszületik az esküvőig, nem?

A párodnak meg csak el kell mondanod mielöbb. Nem értem ezt, hogy nem mered. Nem egyedül csináltad a babát.

2014. szept. 10. 14:14
 14/57 anonim ***** válasza:
95%

Elvetetni a babát, mert nem illik az álomesküvő forgatókönyvébe?

Jajj Istenem- őszintén remélem, hogy csak unatkozó tini vagy- vagy csak egy kicsit megcsapott a hír és azért írsz ilyen butaságot.

Az abortuszt azért illenék jobban átgondolni, KÖZÖS döntést hozni (közösen is hoztátok össze, nem?), de legalábbis a leendő (vagy nem leendő) apának is JOGA VAN tudni róla.

A foglalás miatt abortusz? Hát ez tényleg buta és soványka indok lenne- ha eskülvőre készülsz a vőlegényeddel, akkor feltételezem, hogy emberileg, érzelmileg tökéletesen rendben van a kapcsolatotok.

Ha a májusi esküvő le van szervezve, le van foglalózva, akkor ez sem a mélyszegénysében nyomorgó kategória, hogy azt tudd mondani, hogy "szociális alapon" döntesz a terhességmegszakítás mellett.

Ráadásul gondolom esküvő után egyébként is aktuális lenne a gyermekvállalás valamikor- akár egy éven belül is... szóval igazából csak az élet kavarta meg a tökéletes terveidet.

A kérdés az, hogy inkább a tervekhez, foglaláshoz és az álomesküvőhöz ragaszkodsz-e inkább vagy a valós élethez igazítod a terveidet? (lehet előre polgári esküvőt tartani, ennyire előre lefoglalt rendezvénynél gond nélkül dátumot módosítani pl. szülés után pár hónappalra, vagy elfogadni a tested olyannak amilyen és kismamaként esküdni- ezek mind-mind lehetőségek, te tudsz választani közülük).

Gondold végig, hogy melyik a nagyobb veszteség: a baba vagy az álomesküvő és eszerint dönts.

2014. szept. 10. 14:15
 15/57 anonim ***** válasza:
79%
Te normális vagy? Mi a fenének házasodtok, ha már most megölnéd "szerelmetek gyümölcsét". Nem vagyok abortuszellenes, de ti egy fiatal pár vagytok, akik majd akarnak gyereket és te amiatt az abortusz mellett döntenél, mert már le van foglalva a házasságkötő terem? Neked se házasság, se gyerek nem való. De igazából még egy állatot sem bíznék rád.
2014. szept. 10. 14:16
 16/57 anonim ***** válasza:
72%
Tényleg, ha már most 6 hetes vagy, akkor simán megszülsz még május előtt! Én szeptember közepén estem teherbe és május 19-én szültem, igaz, 3 héttel korábban, de te már most vagy 6 hetes.....
2014. szept. 10. 14:17
 17/57 Kései Sirató ***** válasza:
80%

Én ezt tenném:

Elmondanám a páromnak.

Módosítanám - párom beleegyezésével - a dátumot. Előrehoznám vagy a 2 ünnep közé valamikorra, vagy januárra, akkor még nem nagyon látszik.

Mindenhol lehet módosítani a foglalást, az anyakönyvvezetőnél is. A menyasszonyi ruhához szép fehér menyasszonyi bundák is léteznek.. Kölcsönöznék egyet.

Nehogy elvetesd, szegény kisbabát, ő egy igazi családba fog születni. Másrészt szeretitek egymást, őt is szeretni fogjátok. Nekem a barátnőm ment férjhez télen és nagyon jól sikerült az egész esküvő.

2014. szept. 10. 14:19
 18/57 anonim ***** válasza:
73%

[link]

szerintem ez a hölgy gyönyörű, nyilván modell, de akkor is szép, ha csak emiatt aggódsz, felesleges.

De azon kiakadtam, hogy emiatt el akarod vetetni a babát, én másfél éve küzdök, nem sikerül, és ilyenkor agyalok azon, hogy miért pont az ilyen idiótáknak sikerül akkor is, mikor nem akarják :(

2014. szept. 10. 14:19
 19/57 anonim ***** válasza:
83%

Hozzátok korábbra az esküvőt, mert így nem fogsz nagy hassal odaállni, mert az izgalomtól megszülsz aznap.

Mellesleg jegyzem csak meg ebből a pár mondatodból egyértelműen kiderül, hogy nem vagy még kész az anyaságra, de valószínűleg a házasságra sem.

2014. szept. 10. 14:20
 20/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi legyen? Nem akarom elrontani életem legszebb napját azzal, hogy esetleg megszülök vagy elhányom magam.
2014. szept. 10. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!