Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, ti már hallottatok olyat hogy a vőlegény vagy a mennyasszony a lagziban csalta meg a másikat és ez ott kiderült?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 07:59
1/19 anonim válasza:
hogy kiderült-e nem tudom, de több esetet is hallottam mikor a lagziból az ünnepeltek résztvételével gruppen lett:) nyilván ezt nem reklámozták:)
2/19 anonim válasza:
Olyan ismerősöm van, aki az esküvőjén ismerkedett meg egy férfival, akivel azonnal egymásba szerettek. A ferjtől gyorsan elvált es hosszú évekig élt a másikkal. Gyerekük született, nagyon szerették egymást, de sajnos a férfi meghalt.
3/19 anonim válasza:
Közelről ismerek egy nőt, aki az esküvője napján lefeküdt egy másik pasival, ráadásul utólag oda nyilatkozott, hogy az illető gyöngén muzsikált az ágyban.
4/19 anonim válasza:
Szerintem ez súlyos önértékelési zavarra mutat.
5/19 anonim válasza:
Nekem mar volt eskuvom,a vilag legrohanosabb napja,el sem tudom kepzelni h mikor van ido ismerkedesre v felremenni,az ember orul ha rendben lemennek a programok es tud minden meghivottal 2 ertelmes szot valtani.
6/19 anonim válasza:
Régebbi ismerős volt, asszem volt vele szex azelőtt is.
7/19 anonim válasza:
Egy pincér barátom mesélte, hogy látta, hogy a pincében dugták a menyasszonyt. Nem derült ki.
8/19 anonim válasza:
3 sztoriról tudok, amik úgy közelebbről vannak, tehát ismerem a résztvevőket.
1.Kollégámmal történt, nem az esküvőn, hanem aznap délelőtt még a szerető megreszelte a menyasszonyát.
Ez 100%, nagy botrány volt, kolléga lefogyott vagy 20 kilót, sérv kijött, minden, belebetegedett.
2. Bátyám ismerőse szintén délelőtt még megtolta a szomszédasszonyt.
3.Másik munkahelyemen régebben dolgozott egy srác, aki hétvégén zenélt. Mindig úgy emlékeztek rá, hogy az, aki hajnalban felpróbálta a menyasszonyt.
Plusz egyszer én is voltam olyan lagziban, ahol a menyasszony kicsit becsiccsentett aztán elég flörtölősre vette a figurát. Szerintem már gáz volt.
Partiszervizesektől meg lehet hallani mindent...
9/19 anonim válasza:
Én csak olyanról tudok ahol rányitott a menyasszonyra és a vőlegényre átöltözésnél a menyasszony unokahúga és ha már ott volt "segített" kicsit. Anyuka meg rájuk nyitott és nagy felháborodásában elmesélte az egész násznépnek.
10/19 anonim válasza:
Olyat tudok, hogy a menyasszony az esküvőjén félre dugott kint a szabad ég alatt (mondjuk jó is a szabadban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!