Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, ti már hallottatok olyat hogy a vőlegény vagy a mennyasszony a lagziban csalta meg a másikat és ez ott kiderült?
Én is csak olyat tudok, hogy pincér haver mesélte, hogy a menyasszonyt a buli vége felé megkefélték, be volt rúgva az is.
Mondjuk nem tudom milyen ember az, aki rámegy a menyasszonyra.
Úgy tudom, hogy a házasságkötést követően egy rövid ideig (talán 3 nap?) bármelyik fél visszscsinálhatja a bulit. Asszem az anyakönyvi hivatalban hivatalosan bejelenti, hogy tévedés történt, vagy mifene, és úgy visszavonják, hogy nem válás, hanem semmis.
Az a múltja ennek, hogy ha a férj rájön a nászéjszakán, hogy - ahogy az egyszeri órásmester mondta - ebbe már belepiszkáltak, akkor vissza lehessen csinálni.
Oh mennyi ilyet tudok. :D
A 'kedvencem', mikor a nőnek a templomi szertartás után jutott az eszébe, hogy hát ő inkább csak a férje öccsét szereti és képtelen a férjével együtt lenni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!