Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek volt esküvője elmondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt esküvője elmondaná milyen bakik voltak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs tökéletes esküvő, valami hiba minden esküvőn történik.
2018. jún. 3. 21:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Alig tudtuk leszedni a gyűrűt a gyűrűpárnáról, a torta kicsit megrepedt.
2018. jún. 3. 21:03
 2/18 anonim ***** válasza:
13%

Nekem nem volt még esküvőm (szerencsére), de voltam néhányon és ahogy a rokonaimnál, ismerőseimnél láttam, a legnagyobb baki az "igen" kimondása volt.

Sok boldogságot!

2018. jún. 3. 21:04
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
5 évvel ezelőtt voltam egyik kollégám esküvőjén, ott valami rokon szívrohamban meghalt. Elég nagy baki volt.
2018. jún. 3. 21:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi elmentünk a fotózásra a menyasszonyi csokor nélkül. Anyós volt a legközelebb,telefon,hozta utánunk.

Nekünk kihelyezett polgári esküvőnk volt,34°-volt,ültünk. Aztán a pezsgős koccintásnál meg akartam igazitani a ruhámat ezért kicsit hátra rugtam. Csakhogy pont ott volt a szék. Fa szék,fa terasz,hatalmas dübbenés...

Volt egy nyitótáncunk amit kb.4-szer próbáltunk csak el,a helyszínen egyszer sem. Persze,hogy elrontottuk :) Újrakezdtük és hatalmas sikere volt!

2018. jún. 3. 22:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagy baki nem volt, de azon 10 év elteltével is nagyon jókat nevetünk, hogy a szertartást végző pap elkezdett kapálózni, hogy a férjem rossz gyűrűt vett el. Vastagak az ujjaim, enyém a nagyobb gyűrű. 😄
2018. jún. 3. 22:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyitótànchoz más zenét raktak be :D mi elkezdtünk lötyögni rá, hogy ne az legyen a kezdésnél hogy ez nem jó nem ezt szeretnénk. Erre beàlltak egy csomóan lassúzni. :) A màsik :le voltam fújva barnitoval és kitalàltàk, hogy a férjem vegye le foggal a harisnyakötőmet, majd dobja el a fiúknak. Igen àm, de valahogy a làbam még fogott és a fehér h.kötőm elég érdekes barna foltos volt azt hittem elsüllyedek amikor meglàttam :D. És a csúcs anyosomek nem tudtak bejutni a szàllàsra és hajnalban rohangáltunk helyet keresni nekik
2018. jún. 4. 00:03
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Férjem szülei vidékiek, ott volt az esküvőnk, így ottani fodrászt kellett keresnem. Anyósom beajánlott az első jöttment fodrászhoz. Vittem a képet, milyen hajat szeretnék:

[link]

Erre csinál egy ilyet:

[link]

De a nagyobbik baj, hogy szétsütötte hajsütővassal a hajamat, ami sokkot kapott és a felére esett össze esküvő előtt 3 héttel. 10 cm-t le kellett vágnom a végéből, annyira szétégette. Itt a gyakorin adtak tanácsot, ricinusolajas pakolással sikerült életet lehellni a hajamba, de fodrász keresésére már nem sok lehetőségem volt. Végül egy másik vidéki fodrászhoz mentem, akit ajánlottak, esküvő előtt 1 nappal volt a próbafrizurám. Valamiért ő se bírta összehozni azt a Brooke Shileds-es frizurát, pedig nekem az áll jól, a laza kócos konty, neki is túl egyszerűnek tűnt ez egy esküvőre. Viszont mutatott vagy 6 félét, ami jobbnál jobb volt, végül belementem egy olyanba, ahol a fejemre volt tornyozva majdnem kontyszerűen, de a hajam kibontva begöndörítve omlott a hátamra. Nagyon nőies volt, teljesen beleszerettem. Ő elmondta, hogy esküvőre nem szokás hajsütővassal nekiesni a hajnak, mert sokkot kaphat. Ő csavarókkal göndörítette be. Másnap az esküvőm délelőttjén megcsinálta a hajamat. Arra nem voltam felkészülve, hogy a végén be kell lakkozni. Amikor végzett, a lazán röpködő fürtök helyett olyan volt a hajam a tarkómtól lefelé, mint a beton. Ahogy hazaértem, nekiestem a fésűvel és kifésültem a betont. Csak reméltem, hogy valaki feltűzi majd nekem Brooke Shields-es kontyba. Megpróbáltam, de csak addig jutottam, hogy befontam a végét. Közben elkezdtek szállingózni a rokonok, ilyen fejjel farmernadrágban már nem mehettem közéjük. Csakhogy a délelőtt elment a próbafrizurával, előző este még termet díszítettünk, a menyasszonyi ruhám nem volt még kivasalva, hiszen becsomagolva hoztuk le a kocsiban. De hiába könyörögtem az emeletről egy vasalóért, minden rokon magának vasalt, anyósom, férjem húga...Amikor szabad lett a vasaló, senki nem ért rá felhozni nekem. Férjem húga volt az egyik koszorúslány, amúgy sem egy nádszál termet, hát a habcsók ruhájában nem fért el a lépcsőházban felhozni nekem a vasalót. Mindenki más lefürdött az esküvőnk előtt néhány órával, én és a férjem nem jutottunk be a fürdőszobába a rokonainktól. Úgy könyörögtem vizes törülközőért az emeletről, végül azt nagy nehezen felhozott valaki. Ott álltam esküvő előtt 1,5 órával és a hajam szanaszét, a ruhám vasalatlan...

Ekkor egy rokon, akit meg se hívtam, de sofőrködött, felkíváncsiskodott az emeletre. És akkor ő kézbe vette a dolgokat. Azonnal előkerítette a vasalót és nem engedte, hogy én vasaljak. A hajamat feltűzte majdnem olyan laza kontyba, mint amit elképzeltem. Ő tűzte fel a fátylamat is. Segített felvenni a menyasszonyi ruhámat.

Nélküle nem tudom, mi lett volna velem.

Másik baki a szertartáson a hivatalban volt, a két gyertyánkkal meg kellett volna gyújtani a középsőt. Sikerült is, de férjem gyertyája nem volt jól rögzítve a gyertyatartóba, kibillent és pont nekibillent a közös gyertyánknak és kioltotta azt. Mindenki felszisszent, nekem meg gyomorgörcsöm lett, mert elég rossz előjelnek tűnt.

Nekem már csak apukám él a szűk családi körből, de kolléganőim mindig anyáskodtak fölöttem. Az esküvőmre annyi süteményt sütöttek, hogy az valami elképesztő volt. Egyik kolléganőm profin csinálja a barack süteményt, amit lagzikon éjfél tájban szokott körbekínálni a menyasszony. Évek óta mondogatta, hogy többé nem süt, mert nagyon macerás, de ha én férjhez megyek, nekem sütni fog. Így is történt. Férjem egyik rokona szintén sütött ilyet.

Éjfélkor, mikor kerestük a barackokat, sehol nem találtam a kolléganőm féle barackot. Egy kis tálcányit találtam, de a nagyja nem volt sehol. A másik rokon barackját kínáltam hát körbe, mellé tettük a kolléganőm néhány darabját is és mindenkinek suttogva könyörögtem, hogy ne a kolléganőméből vegyen, hogy mire az ő asztalukhoz érek, maradjon még az övéből és észre ne vegye, hogy nincs itt az ő barackja.

Másnap, amikor bementem anyósoméknál a kamrába, meghűlt a vér az ereimben. Nem vitette ki a lagziba a kolléganőim süteményeit. Csak az az egy kis tálca barack jutott ki. Semmi más. Ott volt érintetlenül az összes sütemény, amit a lagzimra sütöttek. Azt hittem, felrobbanok. Évek múlva tudtam csak megbeszélni a kolléganőimmel, és bizony észrevették, csak ők azt hitték, a háznál lettek felkínálva. Hogy ki se lettek csomagolva...szerintem engem bánt a legjobban.

Lagzi végén, amikor az utolsó vendég is elment, anyósék nekiálltak kitakarítani a bérelt épületet, merthogy délután rendezvény lesz. Én nem vagyok az a fajta, aki szívesen nézi, ha más dolgozik, így magassarkúban, menyecskruhában nekiálltam én is a takarításnak. Olyan reggel 7 óra felé anyós benyögte, hogy felhívja már a Marit, lesz-e délután valami rendezvény vagy ráérünk holnap is takarítani.

Na, akkor kellett volna elválnom.

2018. jún. 4. 01:20
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

-alig tudtam levenni a gyűrűt a gyűrűpárnáról

-nyitótánc közbe ráléptek a ruhámra, az alja megszakadt+majdnem el is estem

2018. jún. 4. 15:53
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Unokanővérem esküvőjén a bátyja berúgott, részegen randalírozott, üvöltözött, aztán mikor hazavitték, folytatta, tört-zúzott, meg nekiment a mostohaapjának.

Konkrétan szétbrmolta az esküvőt - ja, és azóta a feleség gyűrűnek is nyoma veszett (vszeg ellopta).

2018. jún. 4. 16:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meleg volt, izzadtam,mint állat. Rossz ujjára akartam húzni a gyűrűt a vőlegénynek. Két karkötőt is vettem, mert nem tudtam dönteni, de mindkettőt elfelejtettem felvenni. A cipő feltörte a lábam, ezért a menyecske ruhához nem bírtam felvenni a magassarkú szandit. Minden olyan gyorsan történt, de nem azért mert kapodtunk. Az uszájt nem engedtük le. 😀 Amúgy semmi komoly. Így volt tökéletes.
2018. jún. 4. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!