Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek csak templomi esküvője van?

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, akinek nem fontos a papír, de a vallás igen, és csak templomban kötött házasságot?
2018. máj. 1. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nincs. A közjegyzőnek muszáj hivatalosan összeadnia titeket. Illetve úgy lehet, hogy esküvő előtt összeadnak titeket közjegyző és tanúk jelenlétében, majd megtartják a nem hivatalos templomi esküvőt. De általában egybe szokták tartani.
2018. máj. 1. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehetséges, hogy papíron ne legyetek házasok, de akkor nem fogjátok a házasság hasznát látni az anyagi életben, mert az állam szemében nem lesztek házasok, max élettársak.
2018. máj. 1. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Ref csak polgari hazassagot aldja meg

Katholik ua polgari kell elotte

2018. máj. 1. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
16%

En ilyen vagyok. Szerintem penzert a pap megtartja az eskuvot papir nelkul.

N

2018. máj. 2. 01:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak az egyházi a fontos, a polgári nem.

Viszont az egyház szokta kérni, hogy legyen meg a polgári is, mert az egyházjog kimondja, hogy polgári akadálya se legyen a házasságnak (tehát pl. az egyház nem ad össze olyan pár, ahol az egyik tagnak még van érvényes polgári házassága mással).

Mindegy a kitérő után a lényeg: nekem is lesz polgári, hétköznap bemegyünk két tanúval aláírni és kész. Ennyi belefér.

2018. máj. 2. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Ez lehetséges, de nyilván jogi értelemben nem lesznek házasok.

Nem találkoztam még ilyennel...

2018. máj. 2. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Persze, de jogilag nem lesztek házasok.
2018. máj. 4. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!