Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzin játékok?
Attól függ, milyen a násznép.
Akkor érdemes elkezdeni, ha üresjárat van. Ha a fogások között nincs üresjárat, tök felesleges játékokkal megakasztani, főleg, mert a násznép akkor már gyanítom, elég régóta nem evett, és nem nagyon örülnének neki, hogy egy játék miatt még félóra, amíg a leves után kijön a főfogás.
Normális esetben a pár találja ki, vagy legalábbis lemeózza a vőfély ötleteit, és olyan játék nem is lesz, amire nem mondott igent előtte az ifjú pár.
1-2 játék max., a többi felesleges.
Szólhatnak a násznépnek és csak a párnak is. Ha csak a párnak szól, pl. ilyen Házaspárbaj jellegű, akkor arra figyelni kell, hogy szórakoztató legyen a násznépnek is, pl. vicces kérdések legyenek benne, vagy olyanok, amik érdeklik a násznépet (pl. általában ilyen szokott lenni, hogy ki énekel hamisabban vagy ki rumlisabb... az, hogy ki járt több koncerten, az már kevésbé).
A násznépnek szóló játékoknál sztem fontos az, hogy akinek nincs kedve részt venni benne, azt ne erőltesse senki. Tehát olyan legyen, amit vagy csapatostul lehet játszani, és akkor vissza tud vonulni, akinek nincs kedve hozzá, vagy nem kell benne mindenkinek részt venni.
A többi meg a násznéptől függ. Te tudod, hogy ők pl. azok-e, akik a tipikus lagzis-mulatós tojásgörgetős, hintós-ivós meg lábfogdosós feladatokon nyerítve röhögnek, vagy éppen szekunder szégyent éreznek miatta. Ha utóbbi, akkor maradni inkább az ilyen Házaspárbaj, "tippmix", kívánságlufi-felengedés, zenefelismerős stb. feladatoknál.
Teljesen felesleges, a násznép 99%-a utálja ezeket a kötelező, nevetséges bohóckodásokat.
Semmi értelmük, azt én meg főleg ocsmánynak tartom, mikor a vőfély kirángat random embereket, akik közül egynek nincs kedve "játszani", de ő kitalálja, hogy xy-nak mennie kell.
Én minden ilyen alkalommal kimentem a nemlétező cigimet szívni, csak szálljanak le rólam.
Ja, milyen ócskaság már kicsit változatossá tenni egy esküvőt. Miért nem elég a jól bevált "zabáljuk tele magunkat, majd vedeljünk nyakra főre, miközben megy a lakodalmas 5-6 órán keresztül ugyanabban az egy kiaszott hangnemben..
Szerintem kérdező ne itt tedd fel ezt a kérdést, mert ezek még nem nagyon láttak normális esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!