Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvenc esküvői játékok?
Nektek melyikek voltak a kedvenc játékaitok vendég szemmel nézve?
A vőfélyünkkel azt beszéltük meg, hogyha jó a buli, akkor azt nem szakítjuk félbe játékokkal, de nagy valószínűséggel, azért párat ki kéne találni a lakodalomra :)
Szerintem is kifejezetten kínos, és manapság nem is szokás.
Elsősorban az idősebb, 50+os korosztály szereti az ilyesmit, a fiatalabbak sok esküvőn inkább kimennek ilyenkor a szabad levegőre vagy elvonulnak hogy ne kelljen benne részt venniük.
Ha idősebb meghívottak jórésze érdemes lehet elgondolkodni rajta, egyébként elhagyható.
Ha lesz is, mindenképpen olyat, ahol önként kell jelentkezni, a felszólítgatós vagy külső bevonással történő játékok nagyon zavaróak és irtó ciki is, mikor senki nem jelentkezik es úgy kell szólítgatni.
Hoppá, úgy tűnik akkor félreérthető voltam :)
Nem a vendégeknek kéne játszani, hanem nekünk, a jegyespárnak. Amolyan kis vicces műsorokra gondolok inkább.
6-os vagyok, kérdező, most gondolj már bele, amit az utolsó írt, a fenekével elmutogatós játék az kinek vicces szerinted?
Ezek csak nektek kis vicceske dolgok. Normális ember egy ilyenen nem tud szórakozni, mert ugyanolyna szintű a poén, mint mikor valakinek az arcába nyomnak egy tortát, hahhaha, jujdevicces.
De ha csak magatokat akarjátok szórakoztatni, akkor minek a sok meghívott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!