Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői vacsora, mit gondoltok, jó így?
Figyelt kérdés
Előétel, sajttekercs,gepsonkás,sósturos tekercsek.
Főételek: húsleves,toltott káposzta,sertesporkolt,piritott csirkecomb (nem lenne jobb sertés-csirkepörkölt a piritott comb helyett???),krumpli/teszta.
Éjfélkor hidegtál:rantott karaj,gömbfasírt,rudfasírt,kelkaposzta tekercs,töltött dagado.
2016. ápr. 18. 19:10
2/66 anonim válasza:
Őszintén szólva ez elég gyér így.
3/66 A kérdező kommentje:
Azt is írjàtok le, hogy mièrt nem jó.
2016. ápr. 18. 19:30
4/66 anonim válasza:
Túl egyszerű,meg sok a káposzta.
5/66 A kérdező kommentje:
A lànyos hàznál is lesz fogadás...svéd asztal,gyümölcstálak,sutemeny,ural stb az esküvő előtt.
Köszonom a valaszokat, ti mit tennetek még hozzá?
2016. ápr. 18. 19:35
6/66 anonim válasza:
Előétel: nem kell
Főétel: Húsleves mellé sültestál jobb lenne,
Éjfélkor: töltött káposzta és hidegtál
(szerintem)
7/66 A kérdező kommentje:
*ital
2016. ápr. 18. 19:35
8/66 anonim válasza:
Én besírnék ha nem lenne valami töltöttrántotthusi..
9/66 A kérdező kommentje:
19:35 koszonom :)
2016. ápr. 18. 19:37
10/66 A kérdező kommentje:
Èn is gondoltam rá,hogy előétel nem kell.
2016. ápr. 18. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!