Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői vacsora, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői vacsora, mit gondoltok, jó így?

Figyelt kérdés

Előétel, sajttekercs,gepsonkás,sósturos tekercsek.

Főételek: húsleves,toltott káposzta,sertesporkolt,piritott csirkecomb (nem lenne jobb sertés-csirkepörkölt a piritott comb helyett???),krumpli/teszta.

Éjfélkor hidegtál:rantott karaj,gömbfasírt,rudfasírt,kelkaposzta tekercs,töltött dagado.

2016. ápr. 18. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Előétel valóban nem kell, inkább pogácsák, sós sütik az asztalra, vacsora előtt el fognak fogyni.

Húsleves ok, pörkölt is ok, de mellé még sültes tálak is kellenének (a klasszikus a rántott, töltött húsok, rántott sajt, gomba, sült húsok + vegyes köret, savanyúság)

Éjfélkor töltött káposzta + visszatálalva a sültek.

Plusz ugye a sütemények, torták, gyümölcsök.

2016. ápr. 18. 20:06
 12/66 anonim ***** válasza:
41%

A gépsonka az eleve katasztrófa, mindenben

A menü nem éppen fejlett gaszronómiáról árulkodik, de hagyományos dolgok.

A csirkecombot semmiképpen ne cseréld pörköltre, annak ott a sertés, aki meg valami könnyebbet akar, az nem igazán talál semmit a menüdben, ha ezt is kiveszed.

A gömbfasírt-rúdfasírt párost gúlafasírt, dodekaéderfasírt párossal dobhatnád még fel, miért kell 2 féle fasírt?

Desszert? Tészta ebből mihez? A pörkölthöz? Ha csak úgy nem, bár talán a rizs jobb választás.

2016. ápr. 18. 20:09
 13/66 A kérdező kommentje:
Persze sütik es torták is lesznek. :) A rántott gomba is benne van a menüben, csak elfelejtettem. Koszonom a tanacsot,nagyon kedves vagy :)
2016. ápr. 18. 20:10
 14/66 A kérdező kommentje:

Igen a pörkölthöz. A gepsonkás dolgot a konyhasok ajanlották, akik főzni fognak.

Rendben,akkor a sülthús mégis jó ötlet!

Desszertnek lesz sok fajta kremes suti, apro sutemenyek, sos sutik, tortak.

2016. ápr. 18. 20:12
 15/66 anonim ***** válasza:
4%
Tökeletes :) eloetel nem muszaj. Viszont en nem ejfelbe rennem fel a kaposztat mivel nalunk akkor kezdodik a menyasszonytanc.
2016. ápr. 18. 20:49
 16/66 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Előétel szerintem sem kell, úgyis lesz aprósüti meg pogácsa. A leves, pörkölt jó, de utána kéne egy sülted tál. A töltött káposzta pedig éjfél után lesz nálunk.
2016. ápr. 19. 08:46
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól hangzik, annyi, hogy legyen savanyúság, vagy saláta is, pl egy majonézes saláta éjfélkor jó lenne a fasírtokhoz. Az előételhez tennék valamilyen zöldséget, pl. paradicsomot. A főételnél az a fontos, hogy mindenki megtalálja a neki valót, ha lesz töltött káposzta, sertéspörkölt és csirkecomb is, akkor mellé rántott zöldséget tennék még be, pl. gombát, vagy rántott sajtot, a lényeg, hogy legyen egy sertés, egy csirke és egy nem húsos, akkor tuti megtalálja mindenki a neki valót. Szerintem jó irányba indultál el, nem hangzik rosszul, sőt. Nekem tetszik.
2016. ápr. 19. 09:11
 18/66 A kérdező kommentje:
Jaj elfelejtettem, lesz savanyuság meg francia és krumpli salata is! :) mindenkinek zold kez ;)
2016. ápr. 19. 11:28
 19/66 anonim ***** válasza:
74%

Nem!

Eleve nem illik olyan rossz minőségű dolgokat tálalni, mint a gépsonka! Feltételezem májkrémet meg parizert se adtok a vendégeknek, azért valami minimális színvonal elvárható...

Másrészt csupa nehéz, zsíros, laktató, húsos étel. A vegetáriánusok, cukorbetegek, gluténérzékenyek, diétázók, idősek szívproblémákkal, akiknek koleszterinre oda kell figyelniük mit esznek? Éhen maradnak? Manapság egy 10 fős társasásgból legalább 2-nek van valamilyen gondja vagy diétája, erre nem gondoltok?

Ráadásul aki egészséges, az sem biztos, hogy el akarja csapni a gyomrát! Saláta, zöldség-gyümölcs nagyon hiányzik a menüből.

2016. ápr. 19. 11:52
 20/66 anonim ***** válasza:
38%

Gondolom a kerdezo ismeri annyira a meghivottakat h tudja ki vega, cukorbeteg stb. Nehogy mar egy lagziba 10fele keppen fözzenek 1 ember miatt. Nem hiszem h ott fognak ehenhalni :D birom az ilyen lejarato kommenteket. Nem latod h irta a salatat?

Kerdezo: szerintem jo a menu, a gepsonka sem szemét mert nem parizsit írtál. Nem tudom de gondolom a leveshez felteszitek a fott hust es zoldseget is.

2016. ápr. 19. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!