Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy világ háta mögötti faluban lehet, hogy menő a pörköltet oldalassal enni, de vannak felvilágosultabb részei is az országnak, ahol nem szentségtörés grillezett zöldségeket feltálalni.
Hihetetlen mekkora parasztság uralkodik itt...
Azt nem értem továbbra sem,hogy nektek miért fáj, ha a sok szar, zsíros étel mellett valami finomat is felszolgálnak? Fáj az, ha más azt szereti?
2016. ápr. 21. 19:30
62/66 anonim válasza:
Miért neked csak az finom ? Neked miert faj ha masnak a porkolt a finom? Te vagy a paraszt.
2016. ápr. 21. 19:51
63/66 anonim válasza:
Már nem azert de aki azt irja h nagyon olcso...eszednel vagy ?? Szerinted hol olcso annyi kg hus, mint ami ebbe a menube van ugy oszinten plusz fuszerek meg tuti kell 300db tojas meg mit tudom en.? Lehet h te olyan gazdag vagy es neked ez az olcso szar. Azert igazan vissza vehetnel a nagykepusegedbol utolso elotti. Fu de utalatosak az ilyen emberek...
2016. ápr. 21. 19:55
64/66 anonim válasza:
Bocs nem utolso elotti hanem 19:23as.
2016. ápr. 21. 19:56
65/66 anonim válasza:
Ne mar osszevesztek egy menusoron?
en leirtam nalunk mi volt lepontoztatok pedig mi hetkozben is igy etkezunk.
ha hazalatogatunk jon a gyomoreges puffadas hasi bantalmak mert elszoktunk a husos vitamin es asvanyi anyag zoldseg es rostmentes ahol a doglott uborka ecetben a zoldseg konyhatol.
2016. ápr. 22. 10:54
66/66 anonim válasza:
En pl mar elore rettegek ha baratomek csaladjaban beindul az eskuvoi szezon es mennem kell... egetarianus vagyok, 12 eve, ez van. Nem csak elvbol. Es ahogy latom ott is pont a hagyomanyos menut csinaljak v pp birkaporkolt ilyesmi kajak vannak osszejovetelre. Nagyszuleimhez is utalok menni mrt ilyenkor van 3 nap kivaszos ubi es alma plusz suti aztan ket het mire rendbejon az emesztesem. Utobbi par evben vegre elfogadtak es van nekem is kaja, n3ha meleg is. Baratom anyukaja is mindig ugy keszul ha megyek hozzajuk h tudjak enni de egy szaz fos csaladi eskuvo kb abbol allba h a mosdoban eszem a dugi kajamat h veletlen se lassa meg a par es sertodjon meg... 1x jonkretan elsirtam nagam egy rendezveny (azert nem mindenki elitt) mert azt az egy tal franciasalatat elszedtek kiretnek mire sorrakerultem. Volt rengeteg fele hus meg, es mivel beigertek mindenfele jajat es sokat fizettem.... abnyiszor ment mar szet a gyomrom ilyenek miatt... ha ezt vki meg egyszer bejatsdza ugy h tud rola h lesz vegetarianus vendege, rendelni fogok oda a helyszinre pizzat. Ha o nincs tekintettel ram nekem se muszaj. Annyira nem faj azert egy kicsit tobb salit felszolgal i ha egyszer kell a tobbieknek is..... azt mar hagyjuk is h ne koret legyen korettel, azon mar tultettem magam... mindenki tok boldog az ilyen menukkel es de jot eszik. Ruhellem a koretes koretet. De ha legalabb annyi jut mar nem hisztizek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!