Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kedvenc esküvői játékok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvenc esküvői játékok?

Figyelt kérdés

Nektek melyikek voltak a kedvenc játékaitok vendég szemmel nézve?

A vőfélyünkkel azt beszéltük meg, hogyha jó a buli, akkor azt nem szakítjuk félbe játékokkal, de nagy valószínűséggel, azért párat ki kéne találni a lakodalomra :)

2016. ápr. 20. 12:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

De hogy mondjak is neked egy ötletet....ahol én voltam, ott a menyasszony tojást vezetett fel a vőlegény nadrágja szárában, a másik nadrágszárban meg le. Jujdeizgi, hogy ott kotorászott elől a vőlegény alsónadrágjánál, kac-kac, móka, vidámság. Főtt tojás volt? Nahát, milyen kis leleményes ez a menyasszony!

Komolyan mondom, én szégyenlem magam, h vannak, akik ezen szórakozni tudnak.

2016. ápr. 20. 15:55
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Ez a fenekes gázul hangzik de amúgy vicces volt 😃 bár én nem csinálnám 😃 Neten keress rá szerintem, biztos van sok ötlet. Biztos a vőfély is tud egy-kettőt.
2016. ápr. 20. 15:55
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
Olyan is volt hogy álljon fel aki legalább 1 éve együtt van a párjával aztán maradjon allva aki 2-3-4 stb éve együtt van, aztán 5-10-20 éve stb. Aztán a végén az maradt aki legrégebb óta és megtapsoltuk.
2016. ápr. 20. 16:04
 14/26 anonim ***** válasza:
29%
Én vendégként azokat sem nagyon szeretem, ahol csak a pár csinál bolondot magából. Sokkal jobban tetszik, amit mostanában videókon szoktam látni, hogy betanulnak valami tánc egyveleget többféle zenével összemixelve.
2016. ápr. 20. 16:16
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a tánc betanulás is olyan uncsi. Már mindenki azt csinálja. Lemasolják egymásról. Meg nem is mindenkinek áll jól.
2016. ápr. 20. 16:23
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
A menyaszonynak bekötik a szemét a fiúk/ferfiak pedig leülnek szekekre és ki kell találnia melyik a férje vádlia.
2016. ápr. 20. 17:19
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Szia! :) A játékokat én sem tartom egy nagyon jó dolognak, soha nem is tetszettek, én az én esküvőmön is max egyet szeretnék, ha majd egyszer lesz.

Én amúgy sem szeretek nagyon a középpontban lenni, úgyhogy az ilyen tojás átgurítós, stb játékokat inkább kerülném.

Amit még esetleg normálisnak tartok az az, amit egy előttem válaszoló is írt. A menyasszony és a vőlegény háttal ülnek egymásnak és a vőfély mond állításokat, kérdéseket és kézfelmutatással válaszolni kell, hogy kire jellemző inkább. A válasz akkor helyes ha a pár mindkét tagja ugyanazt a kezét nyújtja fel. (Pl. ki bírja jobban az alkoholt? ki szokott többet takarítani? stb). De érdemes itt is kerülni a kínos kérdéseket (pl. ki szeret jobban szexelni, kinek élénkebb a fantáziája az ágyban,stb.) Érdemes a vőféllyel előre egyeztetni, hogy ezeket kerülje.

A legrégebbóta együttlévő pár játékát most hallom először, de szerintem az is aranyos :-)

2016. ápr. 20. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
57%
Nekem volt egy kedvenc esküvői játékom, de azt nem nézettük végig a vendégsereggel ;)
2016. ápr. 20. 22:03
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

A tojásgörgetős az már szerintem is gáz, meg úgy a legtöbb játék... pont ezért tettem fel itt a kérdést, mert minden netes oldalon ugyanaz a 10 van felsorolva, amik közül max 1-et tudnék kiválasztani, azt is "elmegy szinten".

Amúgy a lakodalom ideje alatt mi is 1, maximum 2 ilyen kis programra gondoltunk, szóval nem erről szólna az este.

A háttal ülős játék nekem is tetszik, lehet az lesz az egyik. Nem égünk, jót nevetnek rajta, és gyorsan lemegy.

A vicces, mixelt nyitószám meg szerintem kevés párnak áll jól. És ha nem színpadra termett a pár, akkor elég gáz a végeredmény :/

Nekünk sem állna jól, szóval maradunk egy szép és meghitt keringőnél :)

2016. ápr. 21. 07:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a vőfélynek tudni kéne. A jó vőfélyek sok játékot ismernek és mire odajutnak, hogy kellene, már rég levágták milyen násznépról van szó, mi fog beleférni, mi nem, és mire vevők.

A mi vőfélyünk pl. nagyon tetszett a vendégseregünknek és minden utánunk házasodó a társaságból őt kérte fel. És mindegyik esküvőn egész más játékokat vetett be tök ugyanaz a vőfély, mert látta, hogy hol mi működik, mivel minden násznép más.

Lehet én vagyok nagyon házsártos, de szerintem nem szabad olyan vőfélyt megbízni, akinek ötletek kellenek, hogy milyen játékok legyenek, nem pedig tud egy csomót és azt veti be, amire látja, hogy megfelelő annak a bizonyos társaságnak. Ezt egy igazi jó vőfélynek jobban kell tudni mint annak, akinek a vendégeiről szó van.

2016. ápr. 21. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!