Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kedvenc esküvői játékok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvenc esküvői játékok?

Figyelt kérdés

Nektek melyikek voltak a kedvenc játékaitok vendég szemmel nézve?

A vőfélyünkkel azt beszéltük meg, hogyha jó a buli, akkor azt nem szakítjuk félbe játékokkal, de nagy valószínűséggel, azért párat ki kéne találni a lakodalomra :)

2016. ápr. 20. 12:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk most lesz az esküvőnk nemsokára. Én az egyik barátnőmmel találjuk ki a műsort, eddig ilyenek vannak, leírom, hátha megtetszik:

- lesz vetítés, a párom csinálja preziként, aláfestő zenével. Ehhez persze kell projektor meg laptop.

- lesz egy olyan játék, hogy minden asztalon mindenkinek lesz egy kis boríték, benne papír és egy toll letéve az asztalon ahol ül, és le kell írniuk, hogy szerintünk mi lesz velünk (velem és a férjemmel) 10 év múlva. Ezután behozzuk az időkapszulát és mindenkinek bele kell dobálnia és mindenki szeme láttára lezárjuk. Csak 10 év múlva lehet megnézni.

- Tombola sorsolás: minden asztalon mindenkinek 2 db tombola sorsjegy lesz elhelyezve. A tombola húzáskor a nyeremények a következőek lehetnek: takarítás nálunk, gyerekfelügyelet, vasárnapi ebéd főzése, stb... Ennek a másik változata az lenne, hogy személyes, de már nem használt tárgyakat lehetne megnyerni tőlünk,amolyan esküvői emlékként. De bele lehet rakni egy guroga wc papírt is, amire versek vannak filctollal felírva, vagy viccek, stb. A fantázia szab határt :)

Még agyalunk... :)

2016. ápr. 22. 08:33
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, annyi még, hogy ehhez kellett keresnem egy bevállalós barátot aki levezeti az egészet és írnunk kellett róla egy forgatókönyvet. Szóval mi nem fizetünk vőfélyt.
2016. ápr. 22. 08:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
21# ezek jópofa ötletek 😃
2016. ápr. 22. 09:51
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi ujjlenyomatfát csinaltattunk. Veszünk hozzá színes nyomdát és mindenki rányomja az ujjlenyomatát. Persze lesz törlőkendő Nehogy összekenjék magukat.
2016. ápr. 22. 09:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem az ilyen játékokat, de tény, hogy néha továbbgörgetik az unalmas pillanatokat. NEm nekem való a mások kedvéért való bohóckodás, de egy olyan ötlet van, amit mi biztosan alkalmazni fogunk: a pohárcsörgetés és "Csókot, csókot!" megelőzésére összeállítunk egy 20-30 kérdésből álló listát. Ezek személyes jellegű kérdések (például hány éves a vőlegény, hogy hívják az örömanya lányát, mi a pár autójának rendszáma, kedvenc zenekar, kutya neve, szóval semmi bonyolult vagy titkos), amire a kiabálónak válaszolnia kell, és ha helyesen felel, akkor mehet a csók. Ha nem tudja a választ, neki kell a szomszédot megcsókolnia (ez egyező neműek esetében kreatívan kiküszöbölhető).
2016. máj. 5. 14:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Társaságtól függ...

Én a kedves, nem túl idétlen játékokat kedvelem. Házaspárbaj, lufieregetés (előre felbélyegzett képeslapra mindenki ír pár kedves szót a párnak, és ráírja, hogy aki megtalálja a képeslapot, adja fel a postán... aztán rákötik lufira, felengedik őket... és később kiderül, hány ért célba). Illetve menyasszonyrablás, ha jól meg van szervezve (úgy csinálják, hogy időben észrevegye a vőlegény, gyorsan lemegy, és ne gagyi legyen a zálogfeladat).

Amit többen szeretnek, de nekem nem tetszik:

- hintós játék (nem írom le részletesen, sztem 100 helyen fenn van a neten)

- ez a "tapogasd meg bekötött szemmel 10 női vendég lábát és a menyasszonyét, és találd ki, melyik a menyasszonyodé"

- kenyértaposás, üvegtörés

2016. máj. 6. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!