Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kéri meg a kezem?
Ha valóban elviselhetetlen vagy, DOLGOZZ RAJTA, és NE vállat vonogass, hogy "ez van, fogadj el".
Tudod te milyen irritáló, amikor a másik rosszabb napjain neked esik, vagy csak bunkóskodik, pofákat vág, stb?
Volt ilyen kapcsolatom, és igen, az elviselhetetlen természete miatt lett vége, mert nem is AKART változtatni.
Amikor minden rendben volt, az tényleg királyság, de mikor bal lábbal kelt fel, az valami borzalom.
Mindenre szájhúzogatás, vállvonogatás, leszarom, nemtörődömség, stb.
Ki is dobtam egy idő után, mert elegem lett, hogy már én vagyok tök stresszben, hogy "na, vajon ma normális lesz, vagy behúzzam fülem-farkam"?
A páromnak is vannak rosszabb napjai, de olyankor csendesebb, elvonul, vagy ha dühöng is, biztosít róla, hogy nem én vagyok az oka, szeret, csak épp menstruál, fáradt, ám velem normálisan beszél.
Wow... Törölték az "elmebeteg vagy" szövegre adott válaszom, de azt, hogy elmebetegnek neveztek, azt nem.
Ez mégis mi már? :D
#31: Végre egy érett felnőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!