Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azért nem kéri meg a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés
Azért nem kéri meg a kezem, állítása szerint, mert rosszabb napjaimon elviselhetetlen vagyok. Sose titkoltam, hogy nehéz eset vagyok, de nem gondolnám, hogy ennyire rossz lenne velem, meg mindenkinek van kevésbé előnyös oldala. Ha így vélekedik, akkor minek van velem?

2018. máj. 22. 17:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán házasság párti? A legtöbb férfi nem az. Az is lehet, hogy nem akarta megmondani neked őszintén, hogy hülyeségnek tartja az esküvőt ezért talált egy kifogást.
2018. máj. 22. 17:48
 2/33 A kérdező kommentje:
Elvileg házasságpárti, de nem tudom, mit gondoljak egy ilyen kijelentés után.
2018. máj. 22. 17:51
 3/33 anonim ***** válasza:
75%

Semmire nem kell gondolni.

Mindig annyi energiát elfecsérlünk jelentéktelen dolgokra, és közben nem a lényegre fókuszálunk!

Ebben a helyzetben mi a lényeg? Hogy te csak házasságban érzed teljesnek a kapcsolatot. A párod ezzel egyet ért?

Ha fogalmad sincs, akkor végre le kell ülni és megbeszélni, ki hogy képzeli el a jövőt, milyen értékrendjeitek vannak, azok egyeznek-e?

Sok kapcsolat csúszik el, ott, hogy a párok elképzelése nem egyezik.

2018. máj. 22. 17:57
 4/33 A kérdező kommentje:
Ezzel már próbálkoztam. "Gyóntattam", de hiába.
2018. máj. 22. 18:01
 5/33 anonim ***** válasza:
67%

Ez egy ócska kifogás. Én se értem, hogy miért vélekedik így. Tényleg, akkor minek van veled egyáltalán?

Szerintem szakíts vele. Ritkán javaslok ilyet, de erre mást nem lehet mondani.

A pasi agyilag éretlen. Képtelen felfogni, hogy nemcsak happyből áll az élet. Ha meg nem tud téged elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor nem vagytok egymáshoz valók. Ennyi.

2018. máj. 22. 18:11
 6/33 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is volt egy hasonló barátnőm. Időnként rájött a hiszti és akkor elviselhetetlen volt, ezért nem terveztem első körben vele komolyabbat. Aztán, ahogy idősödött, elmúltak ezek a dolgok, mert egyre érettebb lett. Utána már komolyan tudtam venni.

Az meg, hogy szerinted nem annyira rossz veled... Nézz körül a környezetedben és látni fogod, hogy a legbunkóbb, legelviselhetetlenebb emberek is azt mondják, hogy szerintük teljesen elviselhetőek.

A pasid pedig azért van veled, mert szeret.

2018. máj. 22. 18:27
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem hisztinek hívnám, hanem egyszerűen van, amikor besokallok, ennyi. Nem tudok mindig jókedvű lenni.
2018. máj. 22. 21:20
 8/33 anonim ***** válasza:
48%
#7: Pont ezt mondja a hisztis emberek többsége. A hiszti is besokallás.
2018. máj. 22. 21:21
 9/33 A kérdező kommentje:
Oké, hisztis, elviselhetetlen és bunkó is vagyok, most jó?
2018. máj. 22. 21:30
 10/33 A kérdező kommentje:
3 éve együtt él mégis velem.
2018. máj. 22. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!