Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kéri meg a kezem?
Semmire nem kell gondolni.
Mindig annyi energiát elfecsérlünk jelentéktelen dolgokra, és közben nem a lényegre fókuszálunk!
Ebben a helyzetben mi a lényeg? Hogy te csak házasságban érzed teljesnek a kapcsolatot. A párod ezzel egyet ért?
Ha fogalmad sincs, akkor végre le kell ülni és megbeszélni, ki hogy képzeli el a jövőt, milyen értékrendjeitek vannak, azok egyeznek-e?
Sok kapcsolat csúszik el, ott, hogy a párok elképzelése nem egyezik.
Ez egy ócska kifogás. Én se értem, hogy miért vélekedik így. Tényleg, akkor minek van veled egyáltalán?
Szerintem szakíts vele. Ritkán javaslok ilyet, de erre mást nem lehet mondani.
A pasi agyilag éretlen. Képtelen felfogni, hogy nemcsak happyből áll az élet. Ha meg nem tud téged elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor nem vagytok egymáshoz valók. Ennyi.
Nekem is volt egy hasonló barátnőm. Időnként rájött a hiszti és akkor elviselhetetlen volt, ezért nem terveztem első körben vele komolyabbat. Aztán, ahogy idősödött, elmúltak ezek a dolgok, mert egyre érettebb lett. Utána már komolyan tudtam venni.
Az meg, hogy szerinted nem annyira rossz veled... Nézz körül a környezetedben és látni fogod, hogy a legbunkóbb, legelviselhetetlenebb emberek is azt mondják, hogy szerintük teljesen elviselhetőek.
A pasid pedig azért van veled, mert szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!