Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kéri már meg a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kéri már meg a kezem?

Figyelt kérdés

4 és fél éve vagyunk együtt, végig csinálta velem az érettségit, egy diplomát (lassan kettőt), 3és fél éve együtt lakunk. Jó a szüleivel, tesójával, barátaival és kollegáival a kapcsolatom. Kezdem elveszíteni a türelmem. Az öccséék 2019-ben házasodnak össze, most jegyezték el egymást, mindketten 26 évesek. Voltunk már együtt esküvőn, amin én kaptam el a csokrot. Én vagyon az eddigi leghosszabb kapcsolata. Arra gondoltam, hogy ha az öccséék esküvőjük végéig nem kéri meg a kezem, szakítok.

Én 22, párom 30 éves.

2017. nov. 29. 23:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
NE hisztizz!
2017. nov. 29. 23:51
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Meghalok😁mi 8 éve vagyunk együtt nem vagyunk házasok mégis szeretem/én 27,ő 33/...eszemben sincs vele ilyen butaságért szakítani és nem is erőltetem a házasságot...ez tényleg csak hiszti, még kis lány vagy nőlj fel bakker és ne itt rinyálj, hanem neki mondd el mi a problémád..kommunikáció, lehet ő még nem áll készen rá vagy nem az a nősülős típus, tisztázd vele és akkor kiderül, hogy egy felé tartotok-e az életben
2017. nov. 30. 00:43
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

Jogos kérdésed, ha te kaptad el más menyasszonyi csokrát, élettársból már feleséggé kellett volna előlépned. Lehet, párod nem babonás és nem hisz az 'égi' jelekben?

.

"Kezdem elveszíteni a türelmem."

Lehet, éppen ezért. Fél attól ha megkéri kezed, kapja a szádat is.

Vele nem beszéled meg problémádat, itt kérsz választ anonim ismeretlenektől, akik azt sem tudtuk, hogy ti ketten léteztek.

Nem lehet tartós a kapcsolat, amiben csak a te elvárásaid teljesülnek, gondolatolvasással, mert megbeszélni nem teszed.

2017. nov. 30. 05:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle? Beszélgettetek már erről?
2017. nov. 30. 06:26
 5/21 anonim válasza:
45%
Az írásból is látszik h idegbeteg vagy ,jobb is ha nem vesz el...
2017. nov. 30. 06:26
 6/21 anonim ***** válasza:
50%

Hát 22 éves agyad van. Azért élsz együtt valakivel, mert szereted , és akkor mindegy hogy megkér vagy nem, vagy azért élsz vele hogy megkérjen, különben szakítasz.

És ezt itt beszélnéd meg?

Javaslom: szakíts, ne húzd az időt, menj bulizni, sportolj, tanulj nyelveket, utazz, aztán majd ha megérsz a házasságra, akkor meg is kéri valaki a kezed.

2017. nov. 30. 06:27
 7/21 anonim ***** válasza:
34%
Kérlek mondjátok, hogy ez kamu. Mi 5 éve vagyunk együtt és 3 éve élünk együtt, de nem vagyunk házasok. Mondjuk mi a kapcsolatunk elején megbeszéltük ezeket. Bőven ráérünk, még csak 23 évesek vagyunk. Házasság nélkül is ugyanúgy szeretjük egymást. Nem lehetsz ennyire irigy és felszines.
2017. nov. 30. 07:29
 8/21 anonim válasza:
59%

22 éves vagy.

Mi fog megváltozni, ha feleségül vesz? Azon kívül, hogy lesz egy papírotok, ami miatt nehezebb lesz az elválás.

Sokan vannak, akik úgy élnek, hogy nem házasodnak össze. Attól függetlenül még boldogok együtt, sőt.

Ne dőlj be a hollywoodi házasodni kell cécónak. Arról nem is beszélve, hogy felesleges pénzkidobás. Mert gondolom a nagy felhajtás a célod, ha azt mondaná, hogy oké, gyerünk a hivatalba kérjük meg az engedélyt és a szük családi körben házasodjunk minden extra felhajtás (lakodalom, flancos ruha) nélkül, abba bele sem egyeznél.

Amíg így gondolkodsz, felesleges házasságra lépned.

2017. nov. 30. 07:32
 9/21 anonim ***** válasza:
59%

Na te, tipikus az a lany vagy, akinek semmi vagya-alma nincs az eletben, csak annyi, hogy ferjul vegyek es szuljon, ezzel ki is merul az eleted celod. Latszik, hogy neked se a parod kell, hanem valaki, a gyurut huz a nyeszlett ujjadra.

Szegeny koma, jobb lesz neki nelkuled.

2017. nov. 30. 07:36
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

Felesegul*

XD

2017. nov. 30. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!