Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri már meg a kezem?
4 és fél éve vagyunk együtt, végig csinálta velem az érettségit, egy diplomát (lassan kettőt), 3és fél éve együtt lakunk. Jó a szüleivel, tesójával, barátaival és kollegáival a kapcsolatom. Kezdem elveszíteni a türelmem. Az öccséék 2019-ben házasodnak össze, most jegyezték el egymást, mindketten 26 évesek. Voltunk már együtt esküvőn, amin én kaptam el a csokrot. Én vagyon az eddigi leghosszabb kapcsolata. Arra gondoltam, hogy ha az öccséék esküvőjük végéig nem kéri meg a kezem, szakítok.
Én 22, párom 30 éves.
Szia,
kérlek szépen, írd meg, hogy azóta hogyan alakult a kapcsolatod?
Megértelek!
Hasonló helyzetben vagyok én is. Sajnos.
Én a 6 éves kapcsolatom (2012.3.10-2018.3.21.)
2. évében (2014) megéreztem, és nagyon bánom így visszanézve, hogy akkor nem fejeztem be. Akkor nagyon boldogan azt mondtam páromnak, hogy legyünk egy család. Már akkor "mosta" magát, hogy ha hiszem ha nem, már ő is gondolt rá, de csak ezèrt, meg azért nem, mert...
Tudnod kell, hogy mi nem is veszekedtunk, nagyon jol megertettuk egymast másban. Viszont amint elojott a kozos elet, osszezordultunk. En azon, hogy ertetlenul allok a sok miertjeimmel, es o nem tud ra mondani egyenes valaszt, hogy nincs miert, meg hogy majd, valamikor, egyszer... Ő pedig azon, hogy én ezen "kiakadtam".
4.évben (2016-ban) tisztán emlékszem, azt mondtam neki, hogy nem kell, hogy az idén, mit szólna, ha jövőre (2017) összeházasodnánk. A reakciója az volt, hogy miért pont jövőre? Akkor belül kicsit megtörve, bár nem mutatva, megkérdeztem, hogy miért, akkor ő mikor gondolja? Azt mondta, hogy majd, valamikor.
2017-ben azt mondta. hogy gondolt ra, csak gyorsan elment az ev.
6. évben (2018) kezdtem jobban megfigyelni, hogy ő (32F) mennyire ellene van a családalapításnak is. Mintha felne attol, hogy allapotos legyek. Duplán kellett védekezni (tabletta mellett óvszer). Aktus közben és után pedig mindig azt néuzte, hogy nem-e lyukas (?!)
Gondolhatod, vagy te is aterezheted, hogy mit erzek.
4 napja, miutan kozombos jelét adta a kozos jovonket illetoen, azt modntam, hogy nem akarok tobbe talalkozni vele. Azota nem beszeltem. Nem keresem, sem ő engemet. Fáj, napok óta, lázasan. De tudod mit vettem észre? Hogy ugyanolyan érzés, szorongás, mint amikor bent voltam a kapcsolatban és azon őrlődtem, hogy miért nem? ..., ugyanúgy fájt akkor is. Úgyhogy szerintem mindegy, hogy maradok-e vagy se, mert akkor is fáj.
Szia, minden jot! 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!