Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri már meg a kezem?
4 és fél éve vagyunk együtt, végig csinálta velem az érettségit, egy diplomát (lassan kettőt), 3és fél éve együtt lakunk. Jó a szüleivel, tesójával, barátaival és kollegáival a kapcsolatom. Kezdem elveszíteni a türelmem. Az öccséék 2019-ben házasodnak össze, most jegyezték el egymást, mindketten 26 évesek. Voltunk már együtt esküvőn, amin én kaptam el a csokrot. Én vagyon az eddigi leghosszabb kapcsolata. Arra gondoltam, hogy ha az öccséék esküvőjük végéig nem kéri meg a kezem, szakítok.
Én 22, párom 30 éves.
22 éves vagy...hova sietsz?
amúgy meg mondjuk kérdezd meg hogy mik a tervek?!
Szakít vele mert pár év után nem kéri meg a kezét.. :D Ez hatalmas. A házasság, két élet összekötése nem évek függvénye kiscsillag. Hanem a kapcsolat érettségén múlik. Ami nálatok egyértelműen a béka s.gge alatt van. Hiába vagytok együtt 4 éve (ami amúgy baromi kevés de mindegy), ha a te éretlen hozzáállásod miatt neki meg sem fordul a fejében, hogy ez a kapcsolat megérett a házasságra. Pláne, hogy te sem vele akarsz lenni, csak valakivel aki hajlandó elvenni.
(Amúgy meg esküvőn megkérni a barátnő kezét undorító dolog. Az a házasodó pár nagy napja, nem illik undorító módon magatokra irányítani a figyelmet).
Nem tudom miért kell fikzni a kérdezőt, de mindegy.
Nagyonm ás az elgondolásotok a jövőtökről, azért a szakítás előtt jobb volna ezt komolyan megbeszélni.
Én ennyi idős koromban már férj voltam, - abban sincs semmi gáz - igaz a 25. évfordulót már nem élte meg a házasságunk.
Szóval ülj le vele, ráérősen, kedvesen, indulat nélkül, és meséld el, te hogy gondolod, aztán várd meg mit mond rögtön, mit mond egy héttel később, aztán dönts.
Szerintem teljesen normális, hogy 5 év után tovább akarsz lépni.
Az viszont nem, hogy nem beszéltek a terveitekről. Szépen hozd fel a témát.
Van közös megtakarítás? Szokott ábrándozni gyerekekről meg nászútról? Egyáltalán mit gondol a házasságról? Közös kasszáról? Gyereknevelésről?
Ha ezeket már megbeszéltétek, es minden passzol, na akkor kiakadhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!