Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem illik manapság sem fekete ruhában esküvőre
menni?
>és az öregebbek rendesen leszólták
Az segít, ha kurvára nem érdekel, hogy esetleg leszólnak az öregek :)
2018. márc. 14. 15:28
Nem vagyok öreg, de mondjuk helyből hazaküldtelek volna a saját esküvőmről ha ezekben a színekben jelensz meg, főleg, hogy a neghívóra is ráírtuk, ahogyan azt is, hogy ne fotózz a szertartás alatt.
2018. márc. 14. 15:38
Ráírtátok a meghívóra, hogy feketében, fehérben, pirosban ne jöjjön a meghívott???
2018. márc. 14. 16:17
Amúgy érdekes a kettős mérce, illem terén: Jöttök ezzel a három színnel, illem így meg illem úgy.
Amikor valaki (egy örömanya jelölt) írta, hogy nem érzi jól magát attól, hogy esküvő előtt nem lettek bemutatva a fiú szüleinek, akkor pedig jött mindenki azzal, hogy le van szarva az illem, maga a szó sem létezik gyakorlatilag.
2018. márc. 14. 16:19
Amúgy "piros a menyecske ruha színe" dologhoz annyit, hogy pont a múltkor, tán két hete (most nem keresem vissza) írta itt valaki, hogy vannak vidékek, ahol pl. kék a menyecske ruha, szóval kék és fehér pöttyös. Akkor a piros meg is dőlt már.
2018. márc. 14. 16:21
Ráírtuk, a menyasszonyi ruha nagyrészt fekete volt, ezért külön fontos volt, hogy ne jöjjenek feketében. Viszont voltam olyan esküvőn, ahol meg külön kérték, hogy MINDENKI menjen feketében. Nyilván a pár kérese felülírja ezt. Amúgy hol van olyan illemszabály, hogy az örömszülőket illik egymásnak bemutatni? Ott is le lett írva, hogy ilyen illemszabály nincs. Az öltözködéssel kapcsolatban viszont vannak illemszabályok és bunkó akinnem tartja be őket. :)
2018. márc. 14. 16:23
Végigolvastam a vitát.
Szerintem te lettél volna nagyon bunkó, ha EZÉRT hazaküldesz bárkit is az esküvődről.
Komolyan gondolod amúgy, hogy felszólítottál volna ezért valakit, hogy hagyja el a helyszínt?
Ez ezerszer bunkóbb dolog,mint hogy az adott színbe öltözik valaki.
2018. márc. 14. 16:26
16-os: Ezek a szabályok le vannak írva valahol?
Nem vagyok mai csirke, de ilyenről nem hallottam, ezért kérdezem most, minden kötekedés nélkül.
2018. márc. 14. 16:27
Amit 14-es írt, arra én is emlékszem.
Nem az a kérdés, hogy illik-e bemutatni, hanem eleve azt torpedózta meg mindenki, hogy mint illem, ilyen baromság nincs, az illem az lényegében arra való, hogy kényelmetlenebbé tegyen tök logikus dolgokat.
Szóval ezért érdekes a dolog.
2018. márc. 14. 16:30
Aki nem tisztel meg annyival, hogy betartja az illemszabályokat, még akkor sem ha ezt külön kérem, azzal nem szeretnék együtt ünnepelni, következésképp hazaküldöm. Szerencsére a vendégeink nem hisztis óvodások voltak, velünk, minket ünnepelni jöttek, nem megmutatni, hogy szerintük márpdig illik úgy csinálni, ahogyan a pár külön kérte, hogy ne csinálj, szóval értelmes felnőtt emberek. :)
2018. márc. 14. 16:31
Kapcsolódó kérdések: