Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre nem illik fekete kiegészítőkben menni? (vendég leszek)
Teljesen lényegtelen. Őszintén, szerintem senki nem fogja nézni.
Ha zavar, akkor ezüst színű kiegészítők is mennének hozzá.
Nem annyira az esküvő miatt, inkább mert nyár van. De ha semmi másod nincs, akkor menj úgy.
Ezüst vagy nude cipő/táska amúgy jó lenne, ha nude akkor azt sokoldalúan ki lehet használni a későbbiekben is.
Dehogynem, ez butaság. A fekete nagyon elegáns, viseld nyugodtan, főleg, hogy csak kiegészítőkről van szó.
Amúgy is buta dolog, hogy egyesek szerint nem illik fekete, de piros sem, meg nagyon színes sem, de a csicsás sem...még jó, hogy illik azért felöltözni. Úgyis mindenkit csak a menyasszony érdekel, senki nem szokott kiakadni más nők ruháján, hacsak nem akarja az illető túlöltözni az arát.
Illik nem illik én még fekete menyasszonyi ruhàt is láttam és nagyon tetszett. Szerintem elmehetsz sötétebb ruhában úgy sem te leszel a porondon. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!