Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok lekattanni az eskuvorol, mas is volt igy?
Figyelt kérdés
Felev telt el es meg mindig betegesen hianyzik. Olyan szep volt, en lehettem a kiralylany a ferjem mint egy sarmos kiraly es minden csodalatos volt! De olyan gyorsan veget ert. Minden hianyzik, a keszulodes, az apro reszletek kivalasztasa, a gyonyoru ruham (megneheziti, hogy a sajatom, tehat barmikor felvehetnem, de minek) hogy minden a szerelmunkrol szolt, mindenki jol erezte magat, mindenki dicsert. Ez a kis kozosseg tobbe nem lesz egyutt, egy helyen, tobbe nem fognak igy unnepelni. Es a ruhamat se viselhetem, pedig vegig fotoznam benne a vilagot, annyira szeretem. Elfogom ezt valaha engedni? Mas is volt igy?2018. jan. 8. 10:20
11/12 anonim válasza:
Nekem főleg a szervezés hiányzik, így ha tehetem más menyasszonyoknak segítek. Ezen kívül mi tavasszal kezdünk építkezni, így a lakberendezéssel kapcsolat dolgok érdekelnek + a babaprojekt. Szóval hiányzik, de nem szabad beleragadni.
12/12 anonim válasza:
Nekünk majdnem ennyi idő volt mire megkaptuk végre a fotókönyvet. Ìgy azt nézegettük 😂 aztán meg csak örültünk tovább egymásnak. Nem érintettek olyan mélyen a szürke hétköznapok. Pedig még mi sem kezdtük el a babaprojektet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!