Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudok lekattanni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok lekattanni az eskuvorol, mas is volt igy?

Figyelt kérdés
Felev telt el es meg mindig betegesen hianyzik. Olyan szep volt, en lehettem a kiralylany a ferjem mint egy sarmos kiraly es minden csodalatos volt! De olyan gyorsan veget ert. Minden hianyzik, a keszulodes, az apro reszletek kivalasztasa, a gyonyoru ruham (megneheziti, hogy a sajatom, tehat barmikor felvehetnem, de minek) hogy minden a szerelmunkrol szolt, mindenki jol erezte magat, mindenki dicsert. Ez a kis kozosseg tobbe nem lesz egyutt, egy helyen, tobbe nem fognak igy unnepelni. Es a ruhamat se viselhetem, pedig vegig fotoznam benne a vilagot, annyira szeretem. Elfogom ezt valaha engedni? Mas is volt igy?
2018. jan. 8. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, én folyton azt hallom, hogy sokan pont ettől menekülnek :D
2018. jan. 8. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

??? Ez kb.mindennel így van.

Pl. A mai nap sem lesz már holnap...

Nem sok sikered lehet az èletben, ha ennyire a saját esküvődet gyászolod.

2018. jan. 8. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs még új közös "projekt"? Ha nincs, akkor gyorsan találjatok ki egyet.
2018. jan. 8. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Válj el, és házasodj újra..

Fel kéne nőni, az élet nem kislányregény..

2018. jan. 8. 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én értelek, én is hajlamos vagyok beleragadni egy-egy érzésbe, amit valami összejövetel vagy esemény váltott ki belőlem. De felesleges sokáig szorongatni. Bár a te esetedben az esküvői készülődés egy hosszabb folyamat volt, szóval több ideig is tart, amíg áttérsz róla.
2018. jan. 8. 11:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Mindig elkepedek a rosszindulatu hozzaszolokon. Na mindegy, inkabb rajtam vezessetek le a feszkor, mint a csaladtagjaitakon. Csak nehezemre esik megerteni, hogyha epito jellegu tanacsod, egyutterzesed, tapasztalatod nincs, miert erzed fontosnak ide potyogni a negativat. En, ha segitseget kerore akadok es tudok, akkor segitek, ha nem, nem szol szam..

Nem vagyunk egyformak.

2018. jan. 8. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Felkéne nőni? ;D mondja a gyarlo ember.

Az eletben mindenki szivesen gondol arra ami nagyon jo volt. Nyaralas, eskuvo, egy jo koncert. Vagy az az ember a felnőtt, aki semminek nem tud örülni és semmi nem hiányozhat neki? Mesélj erről kérlek, kedves beszólogató. :D

2018. jan. 8. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Örülj annak, hogy ilyen szep elmenyben volt reszetek. Nagyon sok par az esküvö közeledtevel mar nyügnek tartja a ceremoniat es mar tul lenne rajta es inkabb a naszutat varjak, amikor mar kettesben vannak es nem kell ide-oda rohanni, intezkedni, rokonok/baratok egyedi igenyeit/kivansagait/javaslatjait/hobortjait/stb. figyelembe venni, csak egyszerüen szerelmesnek lenni.

Szerintem, a keresztelö is remek alkalom a keszülödesre, az ünneplesre es a kis közösseg invitalasara is.

Igaz, akkor mar nem csak kettötökröl szol az esemeny, de hidd el, az is egy csodaszep elmeny.

2018. jan. 8. 12:11
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom miért kell bántani a kérdezőt, szerintem tök aranyos, ahogy örül. :D

Esetleg szervezz mást, nászút, stb, második nász út, ami hasonlóan sok időt igényel és szervezést, akkor újra átélheted ezt az izgulós érzést.

2018. jan. 8. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

De ez a poèn, hogy nem örül, hanem bânatoskodik itt.

Tènyleg nem èrtem, mit kellene ezen a múltbèli, ráadásul elvileg jó èlmènyen mèg fèl èv eltektèvel is kattogni!

Jah, hogy már nem ő a világ közepe?? 😀 azóta beleveszett a szürke hètköznapokba, amiben meg ezek szerint semmi jót nem talál, semmi más cèl nincs!

2018. jan. 8. 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!