Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jól választottam (menyasszonyi ruha, menyecske ruha. )?
Augusztusban férjhez megyek.Amit tudni kell,hogy a párom befolyásos ember,és a családja is elég puccos,így az esküvő is az lesz 280 vendéggel.Én egy kicsit egyszerűbbet szerettem volna,de így is jó. Kíváncsi lennék,hogy szerintetek a választott ruháim milyenek? Vagy ha van egyéb tippetek szívesen fogadom. 25/L
A menyasszonyi ruha jelöltek:
vagy pedig
A menyecskeruha:
Szia nekem msot volt szalagavatóm, tudom ég és föld :) de olyan ruhám volt mint neked az első, És mindenki imdáta, én még msotis odaáig vagyok!
Egyszerű és nagyszerű volt,annyira kiváltam a többiekközül, az egyszerűsség miatt.
Én nem akarok nagyképűsködni, de imádtak benne. Hidd el nálad is ez lenne :)
GRATULÁLOK!!
Látom többen kérdezik,hogy milyen az alakom. Hál' istennek azzal nincs gondom,4 évig fotómodellkedtem,a formámat sikerült megőriznem. :)
Tudom,hogy a menyecskeruháról más jut az emberek eszébe,mint amit én választottam,de egy ilyen esküvőre azt hiszem nem igazán illene egy igazi magyaros menyecskeruha.
Köszönöm a sok választ,és jókívánságot,aranyosak vagytok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!