Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jól választottam (menyasszonyi ruha, menyecske ruha. )?
Augusztusban férjhez megyek.Amit tudni kell,hogy a párom befolyásos ember,és a családja is elég puccos,így az esküvő is az lesz 280 vendéggel.Én egy kicsit egyszerűbbet szerettem volna,de így is jó. Kíváncsi lennék,hogy szerintetek a választott ruháim milyenek? Vagy ha van egyéb tippetek szívesen fogadom. 25/L
A menyasszonyi ruha jelöltek:
vagy pedig
A menyecskeruha:
Az első menyasszonyi ruha az csodaszép, ha olyan alakom lenne hozzá, biztosan azt választanám.
A menyecskeruha nekem annyira nem jön be,de felvéve biztosan jól mutathat és előnyére szóljon, hogy máskor is fel lehet venni :)
Sok Boldogságot!
A mennyasszonyi ruhák közt nem tudnék választani,nagyon szépek!!Biztos gyönyörű menyasszony leszel!A menyecske ruha annyira nem szép mint a mennyasszonyi ruhák.De sokkal másabb ha rajtad van,biztos jó áll.A lényeg hogy neked tetszen!Sok boldogságot!
22/L
Szia!
Nekem az első menyasszonyi ruha tetszik jobban. A második olyan furcsa..
Menyecskeruhából pedig az első sorban a 8. a legszebb szerintem.
De mindegy miben leszel, ha neked tetszik és jól érzed benne magad, akkor a kisugárzásod úgyis mindent visz:)
Sok boldogságot!
Szia! Nagyon gyönyörűek! Bár én a 2. ruhát javaslom, mert szerintem jobban illene egy ilyen elegáns esküvőhöz.
Sok boldogságot kívánok!
A második ruha gyönyörű.Én biztosan azt választanám!
A menyecskeruhának viszont egy pánt nélküli ruhát vennék fel.
Sok boldogságot!
A menyasszonyi ruhák közt nem sok a különbség tehát mindegy melyiket választod mindkettő szép.De a menyecske ruha az nem tetszik.Ha vékony az alakod akkor teljesen úgy fog mutatni rajtad mintha terhes lennél,mert mell alatt kezdődik a szoknya része!Ha van egy kis pocakod(mint nekem):) akkor viszont előnyös.
De ha jó az alakod én a helyedben a második sor utolsó ruháját választanám.Szexis és mégis elegáns!
Sok boldogságot!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!