Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jól választottam (menyasszonyi ruha, menyecske ruha. )?
Augusztusban férjhez megyek.Amit tudni kell,hogy a párom befolyásos ember,és a családja is elég puccos,így az esküvő is az lesz 280 vendéggel.Én egy kicsit egyszerűbbet szerettem volna,de így is jó. Kíváncsi lennék,hogy szerintetek a választott ruháim milyenek? Vagy ha van egyéb tippetek szívesen fogadom. 25/L
A menyasszonyi ruha jelöltek:
vagy pedig
A menyecskeruha:
mindegyik megfelelően "puccos", úgyhogy biutosan jól választottál:))))
ha elég vékony vagy, jól is fognak állni.
egyébként nagyon szépek:)
Az első ruha nagyon szép szerintem is!
Menyecske ruhának viszont inkább az első sor 8.
Jól választottál!
A menyasszonyi ruhából nekem az első tetszik, a menyecskeruhából pedig a 2. sorban lévő kis rózsaszín, de ez a stílusunktól függ, ugye.
Szép leszel, gratulálok!
22/l
Nekem az első ruha jobban tetszik, egyszerű, de álom szép (bár az én alakom fényévekre van a modellétől).
A második is szép, s talán előkelőbb, rafináltabb megoldással.
a mennyecske ruha nem a stílusom, de tényleg előnye, hogy később is felveheted, ha megveszed.
Sok boldogságot!
nekem az elso mennyaszonyi ruha jobban tetszik. Nekem is hasonlo volt csak elol tobb gyongy diszitese volt talan ezert is tetszik jobban. a masodik is szep azonban.
A mennyecske ruha nekem nem jon be. akkor inkabb ha azok kozul kene valasztani nekem az utolso sor hatulrol a 3ik tetszene.
Szia!
Nekem a 2. mennyasszonyi ruha nagyon tetszik..sok esküvőn voltam már hosszesskedni, felszolgálni, de ilyen szépet még nem láttam! És nagyon egyedi, szóval, ha nagyon puccos esküvőt akarsz, akkor ebben biztos aratni fogsz!
Menyecske ruháról az a véleményem, hogy mint a neve is mutatja ez inkább koktélruha..szerintem nem ilyen egy igazi menyecske ruha..inkább pöttyöset választanék..vagy ilyen kis mellénykéset..ami tipikusabb, és kimondottan menyecskeruha!
De egyébként szép az is..
Gratula az esküvődhöz!
Sok Boldogságot!
Menyasszonyi ruhák közül nekem is az első tetszik jobban, bár mindkettő szép.
Mennyecske ruhának viszont szerintem is inkább térdig érő, piros ruha lenne jobb. Az egyik válaszoló nagyok szépeket linkelt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!