Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jól választottam (menyasszonyi ruha, menyecske ruha. )?
Figyelt kérdés
Augusztusban férjhez megyek.Amit tudni kell,hogy a párom befolyásos ember,és a családja is elég puccos,így az esküvő is az lesz 280 vendéggel.Én egy kicsit egyszerűbbet szerettem volna,de így is jó. Kíváncsi lennék,hogy szerintetek a választott ruháim milyenek? Vagy ha van egyéb tippetek szívesen fogadom. 25/L
A menyasszonyi ruha jelöltek:
vagy pedig
A menyecskeruha:
2010. jún. 2. 13:31
1/35 A kérdező kommentje:
A menyecskeruha a koktélruhák között található első sor,6.-ik ruha.
2010. jún. 2. 13:34
2/35 anonim válasza:
nekem mindkét esküvői ruha nagyon tetszik. azt válaszd, amelyik inkább a te stílusod. a menyecske ruha stílusos, később is felveheted akár. nekem összességében tetszenek. feltételezem kastélyszálló, koktélparti lesz a programban:D biztos gyönyörű menyasszony leszel!
3/35 anonim válasza:
Mindhárom ízléses és szép.Bár a menyecskeruha nekem nem az esetem, inkább a második sorban a második.:)
4/35 anonim válasza:
Nekem, ay elso menyasszonyi ruha kene:P, nagyon tetszik
5/35 anonim válasza:
Az első ruha az csodaszép!!!!!!!!!!:D
6/35 anonim válasza:
nagyon szépek!
A menyasszonyiból az 1. még jobban tetszik.
A menyecskeruha is szép, de arra nekem más fogalmaim vannak.
7/35 anonim válasza:
Nekem a menyecskeruhák közül a 7.ik lila tetszik:)(L)
Menyasszonyi ruhák közül az első:)
19L
8/35 anonim válasza:
Szépek a ruhák, de azt honnan tudnánk, hogy rajtad jól fog-e állni, illik-e majd hozzád?
9/35 anonim válasza:
Nekem is az 1. mennyasszonyi ruha tetszik, a menyecskeruha annyira nem jön be, azaz nagyon szép, de nem menyecskeruhának:)
10/35 anonim válasza:
mindkét menyasszonyi ruha szép,a második választanám
menyecskeruhának felénk nem az ilyen szokás,de mi hol szokás,ruhának gyönyörű,meg a 3.sor 1es mégszebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!