Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi ruha szebb szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudok választani,pedig lassan el kéne döntenem,és ez a három jönne szóba.
2010. máj. 31. 12:54
64/80 anonim válasza:
harmadik, csak fehérben, összességében a második:)
65/80 anonim válasza:
Nekem tetszik a menyecske ruhád!! :)
A méreteid fényében a ruhát 2.-ról a 3.-ra cserélném! :)
66/80 anonim válasza:
Nem értem ezt a méretezősdid...A számok tükrében egyátalán nem alacsony, átlagos a testmagassága.(Én 158 cm vagyok.)
Attól hogy Isten bőkezű volt vele mellben( nekem is 80-as a mellbőségem) még lehet karcsú amúgy.A menyecskeruha csinos és a 2. ruha lenne a legjobb.
67/80 anonim válasza:
Ráadásul 80D...Tehát nem a háta széles, mint az a jelűeknek, hanem...:)
68/80 anonim válasza:
Korábban én a 2. ruhára szavaztam, de most, hogy látom a menyecskeruhát ( ami valóban nem a megszokott, de szerintem tündéri :) ), valahogy nem igazán jön össze a kettő - így tényleg talán a 3. illhet a leginkább hozzád.
69/80 anonim válasza:
az első túl csicsás nekem. a második szép, vékony csajoknak tökéletes. én az utolsóra szavazok, sem nem csicsás, sem nem túl átlagos vagy egyszerű.
70/80 anonim válasza:
Nekem az első tetszik a legjobban, de a harmadik is szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!