Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik menyasszonyi ruha szebb szerintetek?
Nem igazán tudok választani,pedig lassan el kéne döntenem,és ez a három jönne szóba.
Túlgondolkozod.
Jól figyelj: nézd a saját kérdésedet kívülről. Picit csukd be most a kérdést, aztán nézd meg megint, és gondold azt, hogy más tette fel: jééééé, itt egy menyasszonyi ruhás kérdés! Na, akkor segítsünk neki! Nézzük meg ezt a 3 linket, amit megadott. Melyiknél dobban meg a szíved, ahogy megnyitod a linkeket? Melyiket ajánlanád a kedves "ismeretlen kérdezőnek" a 3 link megnyitása után 0 gondolkozással, csak ránézésre?
Na, akkor azt válasszad.
Sok boldogságot!
24/L
2.!!!!
Az első túl sok, a harmadik gyönyörű, de azért mégiscsak a fehér az igazi...
A második csoadszép, elegáns, és gondolom megvan hozzá az alakod is, hamár az esélyesek között van.
Sok Boldogságot Nektek!
Ha magas, és vékony testalkatú vagy, akkor a második.Ha szép nagy cickókkal áldott meg a természet, akkor az első.Ha ezek közül egyik se jellemző igazán, akkor a 3.:)
Különben mindegyik nagyon szép.
Nekem a második meg az első tetszik :) viszont ez tőled függ, hogy milyen az alakod, milyen magas vagy, stb. :)
próbálj kívülállóként dönteni :)
Az első azért szép, mert csillogós. Olyan tündöklő hatást kelt.
A második azért szép, mert elegáns, de szerintem túl egyszerű vagy túl átlagos.
A harmadik egyáltalán nem szép szerintem, túl fisszafogodt és konzervatív.
Én az elsőre szavazok. Nekem az tetszik a legjobban. Figyelemfelkeltő, szép, de nem túl hivalkodó. Tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!