Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen gyűrű a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen gyűrű a megfelelő?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem ezt a gyűrűs dolgot.Például az eljegyzesi..ha beirod a neten a gyémántokat hozza ki elsőként?!?!Szóval arra lennék kíváncsi, hogy nektem milyen az eljegyzési gyűrűtök?Láttam 20-30ezer forint között nagyon szép fehér arany eljegyzési gyűrűket és szerintem ez az árkategória tök korrekt(pl. Én két hónap alatt meg tudnám spórolni az árát...egy átlag fizetésből.)Viszont én még ezüstöt is el tudok képzelni eljegyzési gyűrű gyanánt.(vagy az nem szokás?)csak, mert kétlem, hogy mindenkinek lenne pénze gyémántra..(nekem legalábbis nem:D)

Úgyhogy könyörgöm nyugtassatok meg, hogy nem mindenkinek gyémánt gyűrű vagy az ujján.

2017. szept. 24. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém gyémánt, a gyűrű maga fehérarany.

De ahol nézegettük a neten, minden modell megvolt gyémánt kővel is, és cirkonia kővel is.

Tehát pl. cirkonia (remélem, jól írom a nevét) az volt 30 ezer, ugyanez de gyémánttal 220 ezer például.

2017. szept. 25. 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Küldtem egy linket priviben , köves lánykérő gyűrűkről, jó, mert minden modell megvan gyémátban is, és swarowskiban is, több tízezer eltéréssel, és gyönyörűek.
2017. szept. 25. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem fehérarany cirkóniaköves gyűrűm van. Nekem a sárga arany nem is tetszik annyira. Tudni kéne hogy a barátnőd h van ezzel. Az ezüstöt felejtsd el ha rá tudsz szánni 30 ezret. Az ezüst nem olyan tartós.
2017. szept. 25. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Melyik sznob pitsa pontozott le, mert nekem az ezüst cirkónia gyűrű felel meg?
2017. szept. 25. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Eljegyzési gyűrű vagy fehérarany vagy ezüst, de a sima kulcskarika is jó :)
2017. szept. 25. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk egyáltalán nincs eljegyzési gyűrű, csak a karikagyűrű, amit együtt csináltattunk, és az is egyszerű.
2017. szept. 26. 11:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Nagyon sokat segítettetek!:)
2017. szept. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!