Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellett volna kezeljem? (vendég)
Családias, kis esküvőt tartottunk, mivel mindketten ezt szerettük volna. Mindössze 11 vendégünk volt, szülők, testvérek, illetve legközelebbi barátok.
Nekem rövid ruhám volt, így a férjem (a tudtom nélkül, mert tudja, lebeszéltem volna) megkérte a női vendégeket, lehetőleg senki se vegyen fel földig érő abroncsos nagyestélyit. Mondjuk az se zavart volna, hacsak nem öltözik szintén menyasszonynak.
Nem érzem úgy, hogy gyönyörű voltam, inkább csak olyan, mint mindig, nem is akartam másmilyen lenni (magam választottam a ruhát, én sminkeltem, tehát saját döntés volt minden), nem is vártam el, hogy majd körberajonganak.
Arra viszont nem számítottam, hogy lesz majd, aki ennyire ellenem tüntet. A férjem egyik barátjának feleségéről van szó. Nem gratulált, amikor a többiek megdicsértek, milyen kis csinos vagyok, tüntetően hallgatott. Edzőcipőben jelent meg az esküvőn, végignevettte a szertartást, és pózolt a fotósunknak (majdnem annyi kép készült róla is, mint rólam).
(amikor kimondták, ´és most megcsókolhatod a menyasszonyt´, elég balul sült el, végül csak egy puszit kaptam, ezen a lány nevetett, és gyorsan lekapta a férjét amikor a fotósunk épp őt vette)
Mindenre volt negatív megjegyzése.
Nem tartottunk lagzit, csak vacsorát, az elején felvételről ment a zene, azok a számok, amiket mi szeretünk, elvégre a mi napunk, vagy mi.
A lány többször szóvá tette, hogy inkább ő szeretne zenét bekapcsolni az ő telefonjáról a saját lejátszási listájáról, mert az messze jobb a miénknél. Hangosan, mindenki előtt.
Nem értem, mi lehetett a baja. Évek óta férjnél van, neki nagy esküvője volt, ott voltunk.
Lehetséges, hogy összevesztek a párjával vagy eleve nem szeret titeket és egy bunkó úgyhogy még leplezni se sikerült.
Az is lehet hogy egy katasztrófa a házasságuk csak nem tudtok róla és így állt bosszút hogy kineveti a házasság intézményét, mert úgy hiszi semmit nem jelent (legalábbis neki).
En a szertartasok kozott megmondtam volna mindenki elott h ha nem tetszik valami el lehet menni :D
Egyebkent minositi amit tett. Elhiheted h mindenki ezt gondolja. Az ilyen megfojtana mindenki egy kanal vizben.
Jól tetted, hogy hagytad, hogy ekkora hülyét csináljon magából. Egy ilyen tuskó mellett valószínűleg még 100x szebb lettél a többi vendég szemében, mintha nem lett volna ott. Adott egy jó kis kontrasztot.
Amúgy szakíts meg vele minden kapcsolatot, nem érdemli meg még az "illedelmes jóviszonyt" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!