Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telhet el hosszabb idő a polgári és az egyházi esküvő között?
Pl polgári most, egyházi öt év múlva.
Volt ilyen valakinek? Mi a véleményetek róla?
öt év?
őszintén szólva sztem ez hülyeség
ismerek olyat, akinek egy év telt el, de azt is annak tartom, elvártak ajándékot polgárira is meg köv. évben az egyházira is.
Miért ne lehetne?Akkor is szokott - utólag- egyházi esküvő lenni ha pl. időközben gyermekük születik akit szeretnének megkeresztelni és ennek feltétele az egyházi házasságkötés.
Nekem együtt az igazi, de nincs ebben semmi ha így gondoljátok.
Manapság már semmi nem meglepő, de számomra az furcsa,hogy az 5 év múlva tartandó egyházi esküvő utánra tervezitek a lagzis bulit.
Akkor már előreláthatólag gyereketek is lesz, gondolom nme fátylas-menyasszonyi ruhás templomi esküvőt terveztek.
Nekem az lenne a logikus ha most polgári esküvő vendégekkel, majd pár év múlva szűk családi körben az egyházi esküvő.
De persze, a ti döntésetek, manapság már van aki házasságot sem köt.
Persze, telhet. Nekünk másfél hónap telt el a kettő között. De öt év múlva is lehet nyugodtan. Szerintem mondjuk akkor van értelme ez utóbbinak, ha mondjuk az eredetileg nem hívő házaspár időközben megtért. Ekkor (legalábbis katolikus körökben) házasságrendezésnek szokták hívni azt, hogy templomban is összeházasodnak.
Ha nem vagytok hívők (legalább olyan szinten, hogy néha elmentek templomba), akkor szerintem nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!