Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek szép volna ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép volna ez a ruha menyecskeruhának?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki, véleményeket gyűjtök.

[link]

2017. aug. 19. 21:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Na, ez elég furán másolt, mikor még beillesztettem, nem ezt hozta, csak elküldésnél. Szóval ez a válaszom:

"ne adjon olyan emberek véleményére, akiket nem látunk -ismerünk." - - Egyszerűbb lett volna ismét elolvasni és értelmezni, amit írtam, mert én nem ezt írtam, és NEM felejtettem el azt a toldalékot, mert nem is szántam oda. Mi nem ismerjük a kérdezőt, nem tudjuk, hogy néz ki, nem tudjuk, milyen az alkata, milyen a stílusa, nem tudjuk, hogy milyen ruha áll neki jól. Tehát nem a mi ízlésünk alapján kellene döntenie, hanem végiggondolnia, hogy ő milyen stílusú nő, milyen ruhákat hord, milyen az alkata, bemenni egy üzletbe, keresni egy ilyen vagy nagyon hasonló ruhát és felpróbálni, és megnézni a tükörben. Aztán vagy tetszik, vagy nem, és akkor keres mást.

Ez már elég szájbarágós volt, kedves anyuka?

2017. aug. 20. 10:18
 22/37 anonim ***** válasza:
71%
Ágnyeszka, remélem, a lányaid vannak annyira felnőtt nők, hogy el tudják dönteni, milyen ruhát vegyenek fel és nem te szabod meg nekik még felnőttként is, hogy mibe öltözzenek. Az én anyámnak is megvannak a rigolyái, de az öltözködésembe nem szól bele, tudja, hogy el tudom dönteni önállóan, hogy miben érzem jól magam, és nem akar felnőttként is ő öltöztetni, mint egy óvodást...
2017. aug. 20. 10:26
 23/37 anonim válasza:
90%
Nekem nagyon tetszik. Ha neked tetszik akkor meg főleg nagyon jó lenne.
2017. aug. 20. 10:50
 24/37 anonim ***** válasza:
70%
Nekem tetszik, szerintem semmi "öreges" nincs benne, pedig én is "csak" 27 éves vagyok.
2017. aug. 20. 12:45
 25/37 anonim ***** válasza:
50%
ÖRegasszonyos a csipkegallér miatt, és a fazonja sem tetszik, olyan semmilyen.
2017. aug. 20. 15:55
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Na ez pont nem az a ruha, amire azt lehet mondani, hogy tudni kell viselni. Ez egy halál gagyi, olcsó hatású ruha. Mennyibe kerül? Csodálkoznék, ha 5-6 eFt-nál több lenne.
2017. aug. 20. 16:17
 27/37 anonim ***** válasza:
50%

" Magadhoz illőt válassz, ne olyanok véleménye alapján dönts, akik nem is látunk, nem is ismerünk."

Félreérthető volt ill. este, éjszaka. 😊

Nem kell szájbarágni, kedves 78%, értem, és igen, anyuka is vagyok.

De, volt itt már minden: a lányaimon biztos nem áll jól; meg én nem adok anyám véleményére, stb. Istenem...

Nem számít, h itt csak vélemény volt kérve?

Úgy látszik, nem. 😊

2017. aug. 20. 16:30
 28/37 anonim ***** válasza:
83%
szép
2017. aug. 21. 12:23
 29/37 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem tetszik, de lehet, hogy hozzád illene, rajtad tetszene.
2017. aug. 21. 13:00
 30/37 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem igen1
2017. aug. 22. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!