Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép volna ez a ruha menyecskeruhának?
Na, ez elég furán másolt, mikor még beillesztettem, nem ezt hozta, csak elküldésnél. Szóval ez a válaszom:
"ne adjon olyan emberek véleményére, akiket nem látunk -ismerünk." - - Egyszerűbb lett volna ismét elolvasni és értelmezni, amit írtam, mert én nem ezt írtam, és NEM felejtettem el azt a toldalékot, mert nem is szántam oda. Mi nem ismerjük a kérdezőt, nem tudjuk, hogy néz ki, nem tudjuk, milyen az alkata, milyen a stílusa, nem tudjuk, hogy milyen ruha áll neki jól. Tehát nem a mi ízlésünk alapján kellene döntenie, hanem végiggondolnia, hogy ő milyen stílusú nő, milyen ruhákat hord, milyen az alkata, bemenni egy üzletbe, keresni egy ilyen vagy nagyon hasonló ruhát és felpróbálni, és megnézni a tükörben. Aztán vagy tetszik, vagy nem, és akkor keres mást.
Ez már elég szájbarágós volt, kedves anyuka?
" Magadhoz illőt válassz, ne olyanok véleménye alapján dönts, akik nem is látunk, nem is ismerünk."
Félreérthető volt ill. este, éjszaka. 😊
Nem kell szájbarágni, kedves 78%, értem, és igen, anyuka is vagyok.
De, volt itt már minden: a lányaimon biztos nem áll jól; meg én nem adok anyám véleményére, stb. Istenem...
Nem számít, h itt csak vélemény volt kérve?
Úgy látszik, nem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!