Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép volna ez a ruha menyecskeruhának?
Nagyon puritán, egyszerű, nekem.
Térdigérős? Kivisel manapság ilyet.
Hát én nem venném fel, pedig nem vagyok mai csibe.
Kérdező, lehet, hogy hozzád pont ez passzol, mert olyan a stílusod, az alkatod. Ha teheted, próbáld fel és nézd meg, ha ezt nem tudod felpróbálni, akkor próbálj fel valami hasonlót.
Egyik unokatesómnak ugyancsak térdig érő menyecskeruhája volt. Más fazon, mint ez, minden esetre hozzá az nagyon illett. Ő olyan menyecskeruhát akart, amit más alkalomra is fel tud venni, nem csak arra az egy estére. Egy elegánsabb viseletet kedvelőhöz ez nem biztos, hogy illene. Láttam már többféle menyecskeruhát, egyetlen közös volt bennük, a menyasszonyhoz, aki viselte, mind illett, semmi más. :-)
Magadhoz illőt válassz, ne olyanok véleménye alapján dönts, akik nem is látunk, nem is ismerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!