Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép volna ez a ruha menyecskeruhának?
2017. aug. 19. 21:21
11/37 anonim válasza:
Ágnyeszka, fuss neki még egyszer. A te lányaidhoz valószínűleg nem passzol ez a ruha, ezért írod azt, amit írsz. Ezzel semmi probléma nincs. De mi van, ha a kérdezőhöz meg pont ez illik fazonra, stílusra? Nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenkire egy kaptafát ráhúzni. Ismerek olyat, akinek nagyon jól áll ez a stílus, illik a személyiségéhez, és simán el tudnám képzelni ilyenben. Mit gondolsz, miért írtam a kérdezőnek (nem neked, neki), hogy próbálja fel, nézze meg magán? Lehet egy ruha nagyon pofás a próbababán, a vállfán vagy egy képen, aztán rajtunk meg mégsem mutat, és fordítva, lehet, hogy elsőre nem fog meg, aztán mikor meglátjuk magunkat benne, akkor tökéletes.
12/37 anonim válasza:
Kérdező, (csak hogy senki félre ne értse, kinek szól) TE fogod viselni, neked kell, hogy jó legyen, neked kell jól érezned magad benne. Fel kell próbálni. Ha neked és a párodnak megfelel, akkor jó lesz, ha te nem érzed jól magad benne, nézzél mást. Én senkinek nem engedek beleszólást abba, hogy mit viselek, és senki kedvéért nem veszek fel olyan ruhát, amiben nem érzem jól magam. Olyan menyecskeruhád legyen, amiben jól érzed magad, amiben önmagad vagy, és ha így lesz, elég magabiztos leszel benne és ragyogni fogsz, és szépnek fognak látni, azok is, akiknek más a stílusuk, és nem vennének fel olyat, ami rajtad jól áll.
13/37 anonim válasza:
Nem futok neki még egyszer. Te olvasd el, mit írtál...azt, h ne adjon olyan emberek véleményére, akiket nem látunk -ismerünk.
Nos, erre reagáltam. Véleményt kért, és itt. Én meg írtam. Te meg személyesgetsz.
Miért?? Minek? Jó amit írsz, de már túl liheged.
15/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki véleményét!
Utolsó, mutatnál egy olyan ruhát, amit TE szívesen látnál a saját lányodon? Kíváncsivá tettél.
2017. aug. 19. 23:09
16/37 anonim válasza:
Blair a Gossip Girlben tök hasonló ruhákat hordott (csak nem pirosat), szóval én nem mondanám öregesnek vagy divatjamúltnak, és nekem pl nagyon bejön(ne) ez a fazon. De a fő kérdés hogy rajtad hogy áll, mert rajtam sajnos borzasztóan.
17/37 anonim válasza:
Szerintem ocsmány és röhejes,mint minden menyecskeruha.
19/37 anonim válasza:
Ez olyan ruha, amit tudni kell viselni. Ágnyeszka lányainak biztosan nincs olyan kiállása, hogy tudjanak viselni egy ilyen darabot, de ha neked van, akkor az ne tartson vissza, hogy ismeretlen embereknek nem tetszik az interneten. Szerintem nagyon szép, az ötvenes éveket idézi a nagy szoknyájával, van egyfajta vintage bája.
20/37 anonim válasza:
Hozzám közel áll ez a stílus,tudom viselni is,nekem tetszik. Felüdülés volt látni,hogy nem egy huszadik műmagyar "népviseletes" pártás,csipkecsizmás valamk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!