Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyesmi ruha eloben szep lehet? Mit gondoltok rola?
Én nagyon nem szeretem a sellő fazont, de ha neked ez tetszik, akkor miért ne? Nem az a lényeg, hogy másoknak mi tetszik, hanem, hogy neked mi a legszebb.
2015. dec. 8. 11:10
2/15 anonim válasza:
Az anyaga szép. Én kicsit túlzásnak látom az alját. Vőlegény már el sem férne mellette kényelmesen. A sok anyagon taposna. Nincs bajom a sellő fazonnal (igaz nekem nem állna jól), de ez a ruha egy szolidabb alsó résszel sokkal elegánsabb, finomabb lenne. Egyébként próbáltál már sellő fazont? Lehet jól áll, de kényelmes is neked? Nagyokat nem lehet benne lépni azt ugye tudod?
2015. dec. 8. 11:19
3/15 anonim válasza:
Neked kell, hogy jó legyen, én picike vagyok, nem is állna jól és nem is kényelmes nekem ez a típus (térd fölöttig még jó, de ha hosszabb, akkor csípőtől lefelé ne legyen szűk fazon). Próbálj fel egy hasonlót, és akkor érzed, hogy milyen.
2015. dec. 8. 11:21
4/15 anonim válasza:
Én nem vennék fel ilyet, mert egyrészt nem tetszik, másrészt praktikus szempontokat is figyelembe vennék a választáskor, pl. azt, hogy a szertartástól éjfélig terjedő időszakban feltehetőleg elmennék időnként a mosdóba, és el nem tudom képzelni, hogy - még ha egy az átlagosnál jóval tágasabb WC fülkét is veszek alapul - egy ilyen ruhában ezt mégis hogyne lehet megoldani. (Egy ilyen ruhában nekem őszintén szólva még egy sima lépcsőn történő közlekedés is kihívás lenne, de nyilván megoldható ez is és az előbbi problémakör is, ha valakinek ez álmai ruhája.
Ha neked tetszik az ilyen stílusú ruha, annyit szerintem mindenképpen érdemes megtenned, hogy egy kölcsönző szalonban próbálgass ilyesmiket, nézd meg, hogy hogy állnak rajtad, meg hogyan érzed bennük magadat.
Szerintem az a legfontosabb, hogy olyan legyen majd a ruhád, amiben te szépnek érzed magadat.
2015. dec. 8. 11:27
5/15 anonim válasza:
Én, mint laikus férfi mondom, hogy nevetséges. De 100 emberből biztos akad egy extravagáns ízlésű, akinek tetszik.
2015. dec. 8. 11:41
6/15 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, de biztos, hogy nem esküvőre tervezték ezt, hanem kifutóra, mert valóban nem fér el mellette a vőlegény. :D
2015. dec. 8. 12:04
7/15 anonim válasza:
Egyszer azt olvastam valahol, hogy ezt a fajta ruhat le kell venni, ha WC-re kell menned, maskent nem megoldhato a dolog.Szoval elegge maceras lehet.
2015. dec. 8. 13:12
8/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz.
2015. dec. 8. 15:06
9/15 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy lehet benne normálisan menni, és táncolni:) Emiatt inkább a fit&flair irányba mennék a helyedben, de olyan ruhát vegyél persze, amilyen neked tetszik. Nekem egyébként sem tetszik a sellő fazon, főleg, hogy itt az alja ennyire külön válika tetejétől.
2015. dec. 8. 15:17
10/15 anonim válasza:
Ez még képen sem szép (szerintem)...
Nem fennék fel ilyen ruhát, mert egyáltalán nem tetszik. De a viselőjének kell, hogy tetsszen és igazán önmagáénak érezze!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!