Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyesmi ruha eloben szep lehet? Mit gondoltok rola?
Figyelt kérdés
Vekony, magas vagyok, szoval elvileg az alkatom megvan hozza. Felvennetek egy ilyen ruhat? Mi a velemenyetek rola?
2015. dec. 8. 11:09
11/15 anonim válasza:
Ebben a formában szerintem nem annyira. Viszont egy kicsit másabb kivitelezésben igen.
Az alsó részét nagyon soknak találom
12/15 anonim válasza:
Pózolni szép, de táncolni elég kényelmetlen lehet benne.
13/15 anonim válasza:
Nekem sellő ruhám volt, úgyhogy én elfogult vagyok...szerintem gyönyörű ez a ruha. Én simán felvenném. Számomra sokkal szebbek ezek a különleges ruhák, mint a tucat királylányos habos-babos ruhák.
14/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ez ízlés kérdése. Viszont ilyen fajta ruhát maximum csak a szertartásra tudok elképzelni, a vacsorára (lagzira) ez nem alkalmas, arra át kellene öltözni valami szép, de sokkal viselhetőbb ruhába.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ocsmány és jól írta valaki, hogy nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!