Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok: bérelt, varratott, vásárolt esetleg használt ruha?
Vettem használtan, első tulajdonostól, egyszer használtat. Gyönyörű és bőven bérlési ár alatt volt! Varrott szóbajött, de az álomruhámra olyan ajánlatot kaptam, hogy hanyatt dobtam magam. Bérlés nem jött szóba, túlságosan drága nálunk az olyan ruha, ami nekem tetszett (csipke, és gyöngy díszítés).
Most van két egyszer használt ruhám, egyik az álomruhám, feleannyiért, mint amibe került volna, végül ezt fogom táncra használni, mert könnyű. Másik egy álomszép, gyöngyökkel díszített, jobban követi a csípő vonalát, karcsúsít, de nehezebb is. Mindkettő csodaszép. És kettőnek az árából egy olcsóbbat tudnék bérelni, vagy varratni. Az "álomruhám" még nem jönne ki varratva, csak egy olcsóbb.
Szóval jó vásárt csináltam, de nem egy napig nézegettem...
Neten is akartam rendelni, alkalmi ruhát már rendeltem, de menyasszonyit nem mertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!