Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi esküvő, anyagiak?
Párommal és szüleivel hamarosan elutazunk egy külföldi esküvőre.
Párom anyukájànak a rokona a menyasszony.
Nem tudom, hogy nekem szükséges-e adni az esküvőre a házaspàrnak pénzt mint naszajándékot? Sajnos én nem vagyok anyagilag eleresztve egyáltalán, a másik az, hogy kell a szállás részem fizetni + nyilván kell egy minimális költőpénz mert 3 napig leszünk ott. A harmadik pedig, hogy még sohasem láttam személyesen sem a menyasszonyt, sem a vőlegényt, nem ismerem őket, ahogy ők sem engem, ezért az esküvő előtt fogunk bemutatkozni egymásnak.
Illik ebben az esetben nekem is beleadnom a nászajándékba pénzt? Ki mit gondol? Párom mondta, hogy nem kell, de a szülei erősködnek hogy de igen kell, főleg az anyukája.
Huszonévesek vagyunk egyébként párommal, több éve együtt, ő már dolgozik, én csak suli mellett dolgozgatok.
Mindazoknak, akiknek illik elmenni,
akiket várnak, sőt szeretettel elvárnak
illik ingyen szállást biztosítani......
Mivel Te említetted, hogy be kellene szállnod a szállás költségeibe,
ebből egyértelműen kiderül, hogy Neked oda korántsem kötelező elmenni, sőt ezzel céloznak arra, hogy ők sem várnak.
Csak az anyósod erőlteti, mert nyilván ő (is!) kíváncsi, de nem szeretne egyedül utazni.
Ezeket átgondolva én sem költenék erre az utazásra, pláne ajándékra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!