Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy néz ki egy esküvő lépésrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy esküvő lépésről lépésre?

Figyelt kérdés

Még most se igazán tudom, hogy hoy kéne kinézni egy esküvőnek, nem értek hozzá. Szerintetek mi kéne még?

Mi hiányzik? Hogyan néz ki egy esküvő gyp-s módon lépésről lépésre leírva?

Nemsokára itt az esküvőnk, őszi lesz, és ami eddig meg van:

ruhák, helyszín, kaja, tanúk, 2 koszorús lány, dj, anyakönyvvezető

Menete, forgatókönyv amiről van fogalmam:

polgári szertartás- emberek bejönnek, tanúk meg koszorúslányok, igen kimondása és ennyi

(mire valók a koszorúslányok azon kívül, hogy csak állnak a pár mellett?)

átvonulás vacsorázni

vacsora - svéd asztalos, mindenki elveszi azt a kaját, amit akar, leülnek ahova szeretnének, szól a zene, ha akarnak táncolnak. Ezt csinálják egy darabig, olyan 1-ig van kibérelve a hely. Minden vendég kap kicsi ajándékot, koszorúslányok meg tanúk nagyobbat,

Hiányosnak érzem ezt a részt is. Ide kellene még valami? Mit csinál valaki a szertartás után, vagy vacsorakor? Mivel lehet kitölteni 6-7 órát az estéből? Mindenki elszórakozatja magát?

2017. aug. 11. 17:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nekünk júniusban volt az esküvőnk.A szertartások után mentünk az étteremhez, ahol a lagzi volt. Az étterem előtt volt csokordobás,illetve a vőfély a férjemnek is adott feladatot. Harisnyakötő dobás miután levette rólam.Aztán tányér törés. Bementünk ettünk,ittunk,közben ment a zene.Vacsi után kezdődött a tánc,közben voltak kis pihenők, mert feladatok voltak,amiket a vőfély konferált fel. Aztán fályollevétel,gyertyafénykeringő,menyasszony torta,vőlegény torta, menyasszonytánc. A lényeg, hogy szerintem nagyon fontos, hogy vőfélyetek legyen, mert ő nagyon egyben tudja tartani az egész napot.
2017. aug. 13. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Fogadjatok ceremóniamestert vagy vőélyt, ő szakszerűen tud segíteni és tisztába teszi a gondolataidat!

Ne haragudj, de szerintem, ezzel a tudásoddal nagyon ratyi lesz az esküvőtök! Nekünk is kicsi esküvőnk volt, baromi jó volt a hangulat és ezt a ceremóniamesterünknek köszönhetjük!

2017. aug. 14. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zold kezecske. :)

Ceremoniamesterrel nem igazan tudom, hogy mit lehetne kezdeni, mert nem akarunk jatekokat kulon. Nekem eleg eroltetettnek tunnek.

2017. aug. 17. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A ceremóniamester nem hoz játékokat. Olvass utána! Viszont segít a szervezésben, a vendégek és szolgáltatók összefogásában, a forgatókönyv kidolgozásában. Le lehet pontozni, de igazam van.
2017. aug. 21. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!