Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bennetek volt félelem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek volt félelem az esküvő miatt?

Figyelt kérdés

Lassan 6 éve vagyunk együtt a párommal, szeretnénk esküvőt, mostanában egyre többször jön szóba.

A szerelmünkben/kapcsolatunkban biztos vagyok. Nem miatta kérdőjelezem meg az esküvőt.

Nagyobb félelmem a család/barátok szempontjából fakad, mert elég különböző körülmények közt élnek. Itt nem feltétlen anyagiakra értem, hanem pl. étkezési szokásokra, viselkedés stb. Vannak olyan rokonok akiket szeretnék, hogy ott legyen tehát nem a kényszer vezérel, hogy meghívjam őket. Hanem félek a szituációtól, hogy mit szülhet az alkohol, egy-egy megjegyzés, ami ugye szerintem minden esküvőn van.

Félek, hogy nem tudok mindenkinek megfelelni (zene, étel stb.) Tudom, hogy nekünk kell megfeleljen minden de rettegek attól, hogy káoszba fullad az egész. Nem akarom, hogy rosszul érezzék magukat a vendégek.

Lehet, hogy ezek a félelmek miatt nem lesz esküvőnk soha?! Vagy csak meg kell érni erre is, hogy félretegyem ezeket a kérdéseket?

Nektek nem voltak ezek a kérdések a fejetekben?

2017. aug. 7. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

"em akarom, hogy rosszul érezzék magukat a vendégek.

Lehet, hogy ezek a félelmek miatt nem lesz esküvőnk soha?!"

Az esküvőhöz nem kellenek vendégek. Két tanú és az anyakönyveztető kell, mert még is csak egy jogi papírt írtok alá.

Ha ennyire félsz, amit megértem, nekem sem kellett semmi pénzért lagzi, akkor ne tartsatok, ennyi. Ha ragaszkodtok a családhoz, barátokhoz, akkor tartsatok kerti partyt után és kész.

2017. aug. 7. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Miert akarsz masnak megfelelni?

Csinaljatok ugy,ahogy ti jonak latjatok!

Pl En nem preferalom az alkoholt,a mi eskuvonkon nem volt! En az elejen leszogeztem,hogy nem akarom,hogy az emberek azert jojjenek,mert huu van pia es mekkora buli lesz,nameg lereszegedjenek,hanem azert,hogy minket "unnepeljenek". Vegul megis lett egy kis sor,mert pl papam szeret sort inni 😃 De tomeny alkohol nem volt. Ha valaki inni akar,azt tegyen legenybucsun,lanybucsun,vagy szulinapkor,hetvegen a haverokkal,ne egy eskuvon,ahol egy eskuvo van. Halistennek a ferjem is egyetertett velem,megbeszeltuk es minden ugy volt,ahogy mi akartuk es nem ugy,ahogy a vendegek szerettek volna. Mert az a nap nem roluk szolt,hanem rolunk! Ha az alkoholt kiiktatjatok,nagyobb baj nem lehet,mert mindenki onmaga marad 😃

2017. aug. 7. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Viszont azt meg szeretném, hogy ott legyenek :)

Már én sem értem magam...

2017. aug. 7. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj emiatt...én hasonló helyzetben azt mondtam, lesz, ahogy lesz, én jól akarom magam érezni...kisebb döccenők voltak, de tök jól sikerült. Ja és CSAK TI döntsétek el, hogy kit hívtok meg, nincs " kell", stb..
2017. aug. 7. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de végül csak olyanokat hívtunk meg akiket valóban szívesen láttunk! Nem feszengtünk, hanem tényleg baromi jól éreztük magunkat! Baromi izgulós, szorongós típus vagyok de komolyan azt mondom, hogy megéri! :)
2017. aug. 8. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
A mi családunkban volt egy rövid esküvő, ceremónia után svédasztal, egy óra tánc, torta, menyasszony tánc és este 9kor vége. Rövidital egy kör volt. Kb. ugyanolyan okok miatt. A svédasztalba meg sokféle kaja belefért, a teljesen konzervatívok és a vegák is jóllaktak. Jó volt szerintem.
2017. aug. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!