Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » SOS. Mit csináljak, hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS. Mit csináljak, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy fiú, akivel pár éve jóban voltam, akkoriban sose adott rendes választ,hogy miért nem jöttünk össze. Általában azt mondta,hogy túl fiatal vagyok, de az is lehetséges,hogy sosem tetszettem neki. Most voltunk esküvőn, elhívtam koszorúspárnak. Nagyon jól elvoltunk, sokat nevettem, aranyos volt. Mondta,hogy milyen szép a szemem, milyen jó a szoknyám...De sokat csetelt lányokkal, most is kavar valakivel. A telefonja tele van szerelmes idézetekkel, és nem tudom kire vonatkozik. Mindenki azt hitte megint,hogy együtt vagyunk, és ez nekem tetszett. Mikor ültünk, mindig átkarolt a széken, mikor a kezemben volt a telefonja, úgy oldotta fel,hogy a kezét rátette az enyémre. Mikor elbambultam, megcsípte a lában,ilyesmi. Viszont a haverjai előtt totál semlegesen kezelt.

Nagyon félek,hogy újra megszakad a kapcsolat közöttünk, eddig megvoltam nélküle,de ezek után ha nem találkoznánk, nagyon üresnek érezném magam. Kérdeztem,hogy hétvégén találkozunk-e, azt mondta, megbeszéljük még?

Mit tudnék tenni,hogy jóban maradjunk?

Esetleg több is legyen,mint barátság?

2016. szept. 19. 20:57
 1/3 anonim válasza:
Figyelj, ha a haverjai előtt totál semlegesen kezel, akkor nem vállal föl, felejtsd el! Különben a leírásod alapján egy beképzelt, öntelt b---om. Sok lánnyal csetelget, közben neked is dícsérgeti a szemed, a ruhád.... komolytalan. Ne fuss utána.
2016. szept. 22. 20:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!:)
2016. szept. 23. 13:14
 3/3 anonim válasza:
Amúgy ha fel akarod bosszantani, mutatkozz előtte más fiúkkal. Pl. ha tudod, hogy merre megy haza, sétálj arra egy sráccal.
2016. szept. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!