Digi nethez mit kell beállítani a routernél, hogy ne szakadjon meg fél percenként a kapcsolat? A router típusa AIRLIVE WN-200R.
A router nélkül, egy géppel működik rendesen?
Igazából külön beállítás kétlem, hogy lenne ilyesmire. Ha megy a router nélkül egy géppel szakadozás nélkül, akkor egyértelmű, hogy a routerrel van a gond. Érdemes alapbeállításra visszaállítani és mindent újból beállítani rajta, ha úgy megy, akkor nincs gond, ha nem, akkor pedig egy másik routerrel próbálkozni.
Kábelen szakad meg a kapcsolat vagy wifin? Vagy mindkettőn?
Hogy pontosan milyenbe ruházz be, abban annyira nem tudok segíteni. Embere válogatja, hogy kinek mi jött be eddig és mivel volt kevés baja. Én egy Tplinket használtam évekig adsl-lel, azzal nem volt soha gond, korrektül tette a dolgát, extrák nélkül. Most digivel van egy használt netgear, ezzel szakadozik néha a net, de tűrhető, szóval marad így :)
A tplink szerintem egy olcsóbb, 5 ezer körüli darab volt, nem volt gond vele. Van persze, aki szidja, mert valóban nem a csúcskategória, de ha nincs 40 ezer egy Cisco routerre és az ember osztani akar, kell valami. Érdemes körbekérdezni a hozzáértőbb ismerősök között, hogy kinek mi jött be és mire érdemes beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!