Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router problema-szakadozo...

Router problema-szakadozo kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nyaron vettem egy TP Link routert, mert az elozo kb 6 ev utan elfaradt. Megfelelo meretu a lakashoz, 1 asztali gephez es 2 laptophoz, kivaloan mukodott. Egy honapja kb vett parom egy okostelefont, amivel semmi gond. 2 hete en is vettem, azota nagyjabol vannak a bajok. Lehetseges, hogy osszefugg, vagy csak bekepzelem? Itthonrol dolgozom netrol, tehat egesz nap latom, mikor van a gaz.

A problema:

Az internet megszakad neha 5 percenkent, neha orankent, van, hogy fel napig is megy szakadas nelkul. T-kabelt felhivtam, ok semmi szakadast nem latnak, tehat a hiba az en keszulekemben van. Azt javasoltak, hogy valtsak csatornat a routeren, mivel tarsashazban lakunk , rengeteg a jel, ez bezavarhat, allitsam a legkisebbre / legnagyobbra (1-13).

Ezt meg is tettem, mar azota tobbszor is, de a problema mindig visszater.

Net megszakad, router-modem aramtalanitas - bekapcs es mukodik...egy darabig.

Mit javasoltok?

Elore is koszonom a valaszt.

2012. okt. 17. 13:55
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Csinálj firmware frissítést a routeren, nem biztos hogy ez a gond, de ártani nem árt.

Pl. sok TP-Link elfogadja a Linux alapú DD-WRT firmware -eket. Rengeted stabilitási gondot oldottam meg már vele, amikor a felhasználó ott tartott hogy kukázza az eszközt.

Megj.: Ez utóbbi firmware használata garanciavesztéssel jár. A gyári viszont nem.

2012. okt. 18. 05:40
 2/3 anonim ***** válasza:
A laptopodat ne engedd fel wifire, és ha ettől megjavul, akkor ő kavart be, ha ugyanúgy rossz, akkor semmi köze hozzá. Ha megjavult, csatlakozz vissza vele wifire, ha újra elromlik, gyanakodj! :)
2012. okt. 18. 11:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Addig nem volt gond, mig 2 laptop egy asztali gep es egy samsung teleofn ment routerrol.

Amikor a HTC telefont ratettem , kb azota vannak a gondok.

Tegnap ota kikapcsoltam a HTC wifi elerhetoseget itthon es azota egyszer sem szakadt meg a net router-miatt.

Ugyhogy HTC baratom a Ludas Matyi :D

De ez realis szerintetek?

2012. okt. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!