Van nekem vezeték nélküli usb-m, bedugtam a gépen és be telepítettem amit kellett a géphez a 2. 0 Wlan, készen lett és egyszer csak nem világított a piros színű usb, nincs kapcsolat. Mi lehet a hiba?
Bedugtam a vezeték nélküli usb-t és kellet telepíteni Wlan 2.0 drivert, készen lett, aztán az usb nem vilogott pirosat és nincs kapcsolat.
Érted már?
USB-s wifi stick v. USB-s wifi kártya a szó, amit keresel. Van vezetéknélküli USB is, v. legalábbis terveztek ilyent, de v. el sem készült v. nagyon nem terjedt el.
Azt beállítottad-e a hálózati kapcsolatoknál, hogy hova csatlakozzon fel v. várod hogy kitalálja, hogy mire szeretnél csatlakozni?
Hát ehhez így nem értek csak olyan "vezeték nélküli usb-t" ismerem ami kéken nem villog pirosat, van nekem.
kész ma nagyon szombat van :)
Kapcsolatok között kiválasztottad a saját hálózatodat vagy csak hagytad majd talál valamit azt kész majd csak jó lesz ?!
Látszik egyáltalán a saját hálózatod ?!
Szerintem nem bírta a nyelvhasználatodat és öngyilkos lett. Nem tudom erre kiterjed-e a garancia...
Kihúzod és visszadugod történik-e valami az óra mellett? Kerül-e oda egy kis antenna piros X-el?
Ha ilyenre gondolsz:
Akkor az egy wifi-usb adapter nem "internetusb" az megint más ha "mobil" net és egy sticket adnak hozzá.
Ami neked van a típus alapján az a routeredre kapcsolódik rá végülis az egy adó-vevő ami a routerrel kommunikál, simán van hogy elveszti a kapcsolatot vagy nem jó helyre próbálsz bekapcsolódni mert van a közelben még pár vagy akadnak a csatornák, esetleg nem enged "be" mert nem jó jelszót adsz meg neki.
Szóval kéne pár konkrétum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!